📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wieś się bawi, wieś tańcuje
przywiózł ćpanie dobry wujek.
Małolaty na wsi ćpają,
na sadolu ubaw mają.
Któż to widział, ach hołota
daj no Stasiu mnie pilota.
Ja to wszystko ponagrywam,
włosy z głowy powyrywam.
Niech się matka z ojcem dowie,
zamiast mleko doić krowie.
To me wnuczki z dupą gołą,
obesraną i wesołą,
przed chałupą mi tu tańczą,
trzeba skończyć z tą szarańczą.
Małolaty na wsi ćpają,
na sadolu ubaw mają.
włosy z głowy powyrywam.
obesraną i wesołą,
co wy tam wiecie
stare dupy i tyle
stare dupy i tyle
tedwaha napisał/a:
@up no rzeczywiście dracha jak papier ścierny osiemdziesiątka
Dracha, że można achtungi odpalać
czemu ale kurwa czemu i pytram sie kurwa dlaczego WHY !!!!!!!! kurwa uznales ze malolaty sa nacpane gdyz zadna klatka a przejzalem do chuja wszystkie wskazuje na to ze malolaty sa nacpane KTORA KURWA SEKUNDA NAPISZ POSCIE KTORY MOMENT (caps)filmiku daje ci info ze te 2 malolaty sa nacpane..... napisz kurwa 6 cyferek i sprawa zostanie wyjasniona i pominiesz 30 dodatkowych komentarzy do tego chujowego filmu
@up nie zesraj się przypadkiem
Nie wiem czy za oglądanie takiego filmu już coś nie grozi... a tak po za tym, to już widać w którym wieku dziewczyny określają się kim będą - wiejskimi dupodajami.
Po filmiku wnoszę, że za 4-5 lat, to definitywnie będą lubiły w kichę czasem przyjąć.
dobra nuta. swoja drogą trzeba być nieźle pojebanym żeby taki własny film wrzucić do sieci
RutQ napisał/a:
Wieś się bawi, wieś tańcuje
Małolaty na wsi ćpają,
na sadolu ubaw mają.
włosy z głowy powyrywam.
obesraną i wesołą,
Całkiem zgrabnie
Fajny pies ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów