Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To powinno mieć 1000 piw .
może jak się by zebrało ze wszystkie razy jak ktoś to tu wrzuca to by zebrało się tyle
może jak się by zebrało ze wszystkie razy jak ktoś to tu wrzuca to by zebrało się tyle
po tagach nie znalazłem tak więc skończ pierdolić
Abstrahując od stanu sprzedawcy, to klienci, a szczególnie to coś, co mianuje się kobietą, jest poniżej poziomu człowieka w zachowaniu, wypowiadaniu się i empatii.
Kurwa! naćpał się w robocie i empatii się domaga? jak ja bym się naćpał w robocie to bym na pysk wyleciał, pomijając fakt że nie ćpam. Jeśli to jakaś choroba, narkolepsja czy ki chuj to okay ale naćpać się w pracy?!
Sam fakt, że ziomka filmowali w tym stanie świadczy o poziomie intelektualnym tej parki, tak jakby nigdy się nie zajebali i nigdy nie mieli przerw w dostawie prądu do mózgu na rauszu. I jeszcze to w neta puścili, strzał w kolano jak dla mnie, bo ludzie mają więcej wyrozumiałości dla kasjera niż dla nich, cebulaki.
Okay, najebać się można ale nie w pracy! Poza tym widzę że z powodu Koronawirusa i Koronowirusowych wakacji, sporo patoli się zebrało na Sadolu którzy bronią innej patoli, ciekawe co Twój pracodawca na to.
Kurwa! naćpał się w robocie i empatii się domaga? jak ja bym się naćpał w robocie to bym na pysk wyleciał, pomijając fakt że nie ćpam. Jeśli to jakaś choroba, narkolepsja czy ki chuj to okay ale naćpać się w pracy?!
Okay, najebać się można ale nie w pracy! Poza tym widzę że z powodu Koronawirusa i Koronowirusowych wakacji, sporo patoli się zebrało na Sadolu którzy bronią innej patoli, ciekawe co Twój pracodawca na to.
Nie twierdzę, że koleś dobrze zrobił doprowadzając się do takiego stanu, nie popieram picia czy ćpania w pracy. Ale gdyby byli myślący i normalni, to probowaliby mu jakoś pomóc, a nie stać z fonem, nagrywać i jeszcze ludzi w kolejce puszczać, żeby mogli mieć ciekawszy i śmieszniejszy materiał. Naćpany czy najebany, ktoś mógł to gorzej wykorzystać niż ta parka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów