Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś się stara o awans. Ciekawe z jakim skutkiem. 🤔
Myślę, że po tak "głębokim" zaangażowaniu mogą być bliźniaki.
To chyba celowe działanie, w sensie, że "UPS, przypadkiem inni to zobaczyli. Hihi, no zaszaleliśmy, ale ten mój buhaj taki płodny, a ta moja sarenka potrafi zaszaleć, że hoo hoo...."
• Żaluzje w oknach są? - Są.
• Światło można zgasić? - Można.
• Można przesunąć się z fotelem w taki sposób, żeby uniemożliwić postronnym wgląd w życie intymne? - Pewnie by się dało...
Według mnie, to takie "postępowe" przechwałki, kto kogo przeleciał. Tylko, że kiedyś się opowiadało kumplom o takich rzeczach przy piwie. Teraz (wcale nie młodzi) ludzie robią to niemalże publicznie i chyba mają nadzieję, że ktoś to zobaczy, nagra i będzie "zazdrościł". A potem, w razie jakichś problemów albo afer, to wina podglądających, bo tego okienka akurat zapomnieli zasłonić... Cnotliwi, skromni ludzie. A reszta to stado zboczonych zwyroli i stulejarzy nieszanujących cudzej prywatności
a nie przyszlo Ci przez leb ze moze gosc poszedl na policie ze jest w robocie molestowany i go wysmiali?
kazdy se radzi jak moze
To chyba celowe działanie, w sensie, że "UPS, przypadkiem inni to zobaczyli. Hihi, no zaszaleliśmy, ale ten mój buhaj taki płodny, a ta moja sarenka potrafi zaszaleć, że hoo hoo...."
• Żaluzje w oknach są? - Są.
• Światło można zgasić? - Można.
• Można przesunąć się z fotelem w taki sposób, żeby uniemożliwić postronnym wgląd w życie intymne? - Pewnie by się dało...
Według mnie, to takie "postępowe" przechwałki, kto kogo przeleciał. Tylko, że kiedyś się opowiadało kumplom o takich rzeczach przy piwie. Teraz (wcale nie młodzi) ludzie robią to niemalże publicznie i chyba mają nadzieję, że ktoś to zobaczy, nagra i będzie "zazdrościł". A potem, w razie jakichś problemów albo afer, to wina podglądających, bo tego okienka akurat zapomnieli zasłonić... Cnotliwi, skromni ludzie. A reszta to stado zboczonych zwyroli i stulejarzy nieszanujących cudzej prywatności
Taaaa chuja tam specjalnie. Wychodzę na balkon i widzę dużo pokoi w hotelu obok. Nie jeden raz laski na golasa po pokoju biegały albo się ruchali i jakoś nikt z tego sensacji nie robił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów