18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
vlodyx 2013-01-28, 11:13 8
Najlepsze jest to, że ta w bluzce w paski pomogła swojej koleżance do której podszedł ten wieloryb w czarnym czymś. A potem ofiara numer 1 miała w dupie koleżanke, która sie za nią wstawiła. Ja pie*dole
Zgłoś
p................a 2013-01-28, 11:21 3
kolonia dla otyłych ?
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2013-01-28, 11:44 3
wirują po tym trawniku jak gówna w przeręblu

Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
Zgłoś
Dawiq 2013-01-28, 11:47
@up
hehehe
Zgłoś
x................r 2013-01-28, 12:28
vlodyx napisał/a:

Najlepsze jest to, że ta w bluzce w paski pomogła swojej koleżance do której podszedł ten wieloryb w czarnym czymś. A potem ofiara numer 1 miała w dupie koleżanke, która sie za nią wstawiła. Ja pie*dole

tez kiedys w postawówce takiej kórwie jednej pomogłem nawet nie podziekował kutas
Zgłoś
Tabacki 2013-01-28, 12:30
Gruba pierdolona szmata. Grawitacja ją do ziemi ściąga bez większej pomocy przeciwniczki
Zgłoś
Kombivar 2013-01-28, 12:57
Kobieca ustawka - urocze

Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Zgłoś
Sajgonski 2013-01-28, 13:40
Faktycznie słodka jest ta blondi. Ruchałbym
Zgłoś
BiałyJeleń 2013-01-28, 14:28 1
Pewnie ma jakąś nadprodukcje w jądrach czy coś
Zgłoś
Jamka 2013-01-28, 15:07
Czy im naprawdę nie jest wstyd?
Zgłoś
cripkillah 2013-01-28, 15:48
Nie cierpię patrzeć jak się laski "obkładają" tylko się umieją za włosy ciągnąć
Zgłoś
Smogu93 2013-01-28, 17:07
Bydło i tyle z takimi trzeba krótko, kiedys na parkingu pod klubem w którym podczas wakacji robiłem zdjecia miałem sytuacje podobną jak herbalix, wsiadamy z dziewczyną do samochodu, otworzyłem jej drzwi i byłem już po drugiej stronie samochodu kiedy słysze że moja dziewczyna krzyczy patrze jakaś pijana kurwa ciagnie ja za włosy, szarpiac coś sie drze, w ułamku sekundy znalazłem sie miedzy nimi odciagnąłem tamtą a mojej dziewczynie kazałem wsiaść do auta i zamknąć drzwi, glupia sucz twierdzila że moja dziewczyna ją pobiła w klubie co było bzdurą, ostatkiem sił się opanowałem zeby nie zajebać jej liscia w morde kiedy mnie opluła, ale sprawy nie zostawiłem tak, zadzwoniłem po policje, panowie przyjechali postraszyli sucz i zawieźli na izbe, potem tępa dzida myślała że mnie zastaraszy zdobyła mój numer i wypisywała że mnie zajebie i moją dziewczyne też wtedy sprawa w sądzie miała swój finał;p
Zgłoś
samii123 2013-01-28, 18:25
co za głupie grube dziwki.
Zgłoś
pepe4wd 2013-01-28, 23:07
się dziewczyny Wrestlingu naoglądały ....^^
Zgłoś
Wszechwiedzący 2013-01-29, 3:15
"leżałem na brzuchu, a że mam długie włosy, to mogłem wyglądać jak dziewczyna"

ciota
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów