Czyż nie jest słodka ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najlepsze jest to, że ta w bluzce w paski pomogła swojej koleżance do której podszedł ten wieloryb w czarnym czymś. A potem ofiara numer 1 miała w dupie koleżanke, która sie za nią wstawiła. Ja pie*dole
kolonia dla otyłych ?
wirują po tym trawniku jak gówna w przeręblu
Najlepsze jest to, że ta w bluzce w paski pomogła swojej koleżance do której podszedł ten wieloryb w czarnym czymś. A potem ofiara numer 1 miała w dupie koleżanke, która sie za nią wstawiła. Ja pie*dole
tez kiedys w postawówce takiej kórwie jednej pomogłem nawet nie podziekował kutas
Gruba pierdolona szmata. Grawitacja ją do ziemi ściąga bez większej pomocy przeciwniczki
Kobieca ustawka - urocze
Bydło i tyle z takimi trzeba krótko, kiedys na parkingu pod klubem w którym podczas wakacji robiłem zdjecia miałem sytuacje podobną jak herbalix, wsiadamy z dziewczyną do samochodu, otworzyłem jej drzwi i byłem już po drugiej stronie samochodu kiedy słysze że moja dziewczyna krzyczy patrze jakaś pijana kurwa ciagnie ja za włosy, szarpiac coś sie drze, w ułamku sekundy znalazłem sie miedzy nimi odciagnąłem tamtą a mojej dziewczynie kazałem wsiaść do auta i zamknąć drzwi, glupia sucz twierdzila że moja dziewczyna ją pobiła w klubie co było bzdurą, ostatkiem sił się opanowałem zeby nie zajebać jej liscia w morde kiedy mnie opluła, ale sprawy nie zostawiłem tak, zadzwoniłem po policje, panowie przyjechali postraszyli sucz i zawieźli na izbe, potem tępa dzida myślała że mnie zastaraszy zdobyła mój numer i wypisywała że mnie zajebie i moją dziewczyne też wtedy sprawa w sądzie miała swój finał;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów