18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
TłustyManat 2019-09-29, 15:58 1
B2.Kn napisał/a:

[...] Dla tych, którzy czerpią radość z ich śmierci (czyli dla umysłowych spierdolin) polecam zapoznać się z historią europy i do czego doprowadziło ich wybijanie na polecenie idioty, grzegorza ix.

TB303 napisał/a:

Nie sraj żarem, pizdo

panta_rhei napisał/a:

Jebać koty, a tym którzy tak nie sądzą (czyli dla umysłowych spierdolin) chuj w dupę!

TB303 napisał/a:

Jaką trzeba być spierdoliną umysłową, by się spiąć, bo ktoś nie lubi kotów. No tak, trzeba być kocim zoof... znaczy kociarzem(czyt. niedorozwojem umysłowym).

Zgłoś
~Velture 2019-09-29, 16:43
Komentarze jak zwykle lepsze od filmiku.
Zgłoś
eruaknem 2019-09-29, 16:53
Kotu nic się nie stało - przetoczył się na 4 łapy (potwierdzone info).
Zgłoś
dantee 2019-09-29, 16:55 1
TB303 napisał/a:

Nie sraj żarem, pizdo

on ma rację. Pizdo.
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-09-29, 17:36
Kotku się nic nie stało, małpiatce się nic nie stało. A i tak wyszło zajebiście
Zgłoś
Empa666 2019-09-29, 17:46
Osobiscie potraktowal bym młoda tak jak ona kota no niech wie jak to jest...
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-29, 18:58
Empa666 napisał/a:

Osobiscie potraktowal bym młoda tak jak ona kota no niech wie jak to jest...

To po chuj pchlarz wjebał się pod koła.... Jakby się nie wjebał to by wypadku nie było a ty byś nie miał purchla na jajach z tego powodu....

Zgłoś
Empa666 2019-09-29, 19:38 1
silwerbalk napisał/a:

To po chuj pchlarz wjebał się pod koła.... Jakby się nie wjebał to by wypadku nie było a ty byś nie miał purchla na jajach z tego powodu....

Ja poprostu lubie jak małym kurwiom dzieje sie krzywda.

Zgłoś
Rasael 2019-09-29, 19:40
Liczyłem na prawdziwy... ;(
Zgłoś
TB303 2019-09-29, 21:02
dantee napisał/a:

on ma rację. Pizdo.

Gówno ma, a nie rację. Ja mam rację - jak zawsze
Zgłoś
AbuyinDjadirIbnOmarK 2019-09-29, 21:49 2
skoda że to nie skoczyło jak to

Zgłoś
Dzisiaj 2019-09-29, 22:23 2
koty sa pojebane :

1 - skurwiele potrafia przyniesc wlascicielowi rozjabanego ptaka lub inny badziew i sie w chuj z tego dumne. Oczywiscie moga przywlec rowniez jakies chorobsko.
2 - skurwiele potrafia oszpecic wlasciciela na cale zycie - tak bez powodu. Masz kurwa pazurem w ryj - bo tak mi sie zachcialo
3 - gnoje jebane wypuszczane sa przez wlascicieli i ida w pizdu nasrac czlowiekowi do ogrodka, potem wracaja do domciu by pancia poglaskala kotka.

Ogolnie koty mnie wkurwiaja ale jak ktos lubi - jego sprawa, niech ma... ale powinien placic za takiego kota jakas symboliczna kwote. Dlaczego - bo jebane siersciuchy wysraja Ci sie np. w ogrodku i kto to bedzie sprzatal?
ps. wlasciciele psow, ktorzy nie sprzataja po psach to jescze wieksze kurwy niz srajace koty, bo WIEDZA, ze po pieskach powinno sie sprzatac...
Zgłoś
~Velture 2019-09-29, 22:33 2
Dzisiaj napisał/a:

koty sa pojebane :
1 - skurwiele potrafia przyniesc wlascicielowi rozjabanego ptaka lub inny badziew i sie w chuj z tego dumne. Oczywiscie moga przywlec rowniez jakies chorobsko.
2 - skurwiele potrafia oszpecic wlasciciela na cale zycie - tak bez powodu. Masz kurwa pazurem w ryj - bo tak mi sie zachcialo
3 - gnoje jebane wypuszczane sa przez wlascicieli i ida w pizdu nasrac czlowiekowi do ogrodka, potem wracaja do domciu by pancia poglaskala kotka.
Ogolnie koty mnie wkurwiaja ale jak ktos lubi - jego sprawa, niech ma... ale powinien placic za takiego kota jakas symboliczna kwote. Dlaczego - bo jebane siersciuchy wysraja Ci sie np. w ogrodku i kto to bedzie sprzatal?
ps. wlasciciele psow, ktorzy nie sprzataja po psach to jescze wieksze kurwy niz srajace koty, bo WIEDZA, ze po pieskach powinno sie sprzatac...

Czyli właściciele kotów NIE WIEDZĄ, że jak puszczają zjeba w samopas i wypuszczają z domu to należy posprzątać?
Mi kot sąsiadów kiedyś srał do ogródka bo go puszczali i żadne rozmowy nie pomagały bo kot to kurwa kot i chuj bo on musi wyjść z domu kurwa bla bla bla. No to sobie wyszedł i tyle go widziano później skoro rozmowa z debilnymi właścicielami nic nie dawała a później płacz i niedowierzanie, że kotek nie wrócił pewnego dnia tylko sobie leżał w rowie taki sztywny dziwnie.
Zgłoś
Andrzejas 2019-09-29, 22:34
B2.Kn napisał/a:

(...) Dla tych, którzy czerpią radość z ich śmierci (czyli dla umysłowych spierdolin) polecam zapoznać się z historią europy i do czego doprowadziło ich wybijanie na polecenie idioty, grzegorza ix.

Głupcze! Epidemia dżumy, którą masz na myśli była spowodowana roznoszeniem jej wirusa przez pchły żerujące na szczurach, których przybyło, jak wytępiono większość kotów! Nie pomagał też wszędobylski brak higieny i mizerna wiedza medyczna tamtych czasów.
To tylko dowód na to, że koty są tak samo zjebane jak szczury, pchły, ciemnota i brud. Gdyby papa Grześek o tym wtedy wiedział, to byś kurwa dzisiaj tu nie pisał.
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-09-29, 23:03
Velture napisał/a:

No to sobie wyszedł i tyle go widziano później skoro rozmowa z debilnymi właścicielami nic nie dawała a później płacz i niedowierzanie, że kotek nie wrócił pewnego dnia tylko sobie leżał w rowie taki sztywny dziwnie.

Masz coś na sumieniu? Albo inaczej - bo lisy nie mają sumienia. Maczałeś w tym łapki?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem