[...] Dla tych, którzy czerpią radość z ich śmierci (czyli dla umysłowych spierdolin) polecam zapoznać się z historią europy i do czego doprowadziło ich wybijanie na polecenie idioty, grzegorza ix.
Nie sraj żarem, pizdo
Jebać koty, a tym którzy tak nie sądzą (czyli dla umysłowych spierdolin) chuj w dupę!
Jaką trzeba być spierdoliną umysłową, by się spiąć, bo ktoś nie lubi kotów. No tak, trzeba być kocim zoof... znaczy kociarzem(czyt. niedorozwojem umysłowym).
Osobiscie potraktowal bym młoda tak jak ona kota no niech wie jak to jest...
To po chuj pchlarz wjebał się pod koła.... Jakby się nie wjebał to by wypadku nie było a ty byś nie miał purchla na jajach z tego powodu....
To po chuj pchlarz wjebał się pod koła.... Jakby się nie wjebał to by wypadku nie było a ty byś nie miał purchla na jajach z tego powodu....
Ja poprostu lubie jak małym kurwiom dzieje sie krzywda.
1 - skurwiele potrafia przyniesc wlascicielowi rozjabanego ptaka lub inny badziew i sie w chuj z tego dumne. Oczywiscie moga przywlec rowniez jakies chorobsko.
2 - skurwiele potrafia oszpecic wlasciciela na cale zycie - tak bez powodu. Masz kurwa pazurem w ryj - bo tak mi sie zachcialo
3 - gnoje jebane wypuszczane sa przez wlascicieli i ida w pizdu nasrac czlowiekowi do ogrodka, potem wracaja do domciu by pancia poglaskala kotka.
Ogolnie koty mnie wkurwiaja ale jak ktos lubi - jego sprawa, niech ma... ale powinien placic za takiego kota jakas symboliczna kwote. Dlaczego - bo jebane siersciuchy wysraja Ci sie np. w ogrodku i kto to bedzie sprzatal?
ps. wlasciciele psow, ktorzy nie sprzataja po psach to jescze wieksze kurwy niz srajace koty, bo WIEDZA, ze po pieskach powinno sie sprzatac...
koty sa pojebane :
1 - skurwiele potrafia przyniesc wlascicielowi rozjabanego ptaka lub inny badziew i sie w chuj z tego dumne. Oczywiscie moga przywlec rowniez jakies chorobsko.
2 - skurwiele potrafia oszpecic wlasciciela na cale zycie - tak bez powodu. Masz kurwa pazurem w ryj - bo tak mi sie zachcialo
3 - gnoje jebane wypuszczane sa przez wlascicieli i ida w pizdu nasrac czlowiekowi do ogrodka, potem wracaja do domciu by pancia poglaskala kotka.
Ogolnie koty mnie wkurwiaja ale jak ktos lubi - jego sprawa, niech ma... ale powinien placic za takiego kota jakas symboliczna kwote. Dlaczego - bo jebane siersciuchy wysraja Ci sie np. w ogrodku i kto to bedzie sprzatal?
ps. wlasciciele psow, ktorzy nie sprzataja po psach to jescze wieksze kurwy niz srajace koty, bo WIEDZA, ze po pieskach powinno sie sprzatac...
Czyli właściciele kotów NIE WIEDZĄ, że jak puszczają zjeba w samopas i wypuszczają z domu to należy posprzątać?
Mi kot sąsiadów kiedyś srał do ogródka bo go puszczali i żadne rozmowy nie pomagały bo kot to kurwa kot i chuj bo on musi wyjść z domu kurwa bla bla bla. No to sobie wyszedł i tyle go widziano później skoro rozmowa z debilnymi właścicielami nic nie dawała a później płacz i niedowierzanie, że kotek nie wrócił pewnego dnia tylko sobie leżał w rowie taki sztywny dziwnie.
(...) Dla tych, którzy czerpią radość z ich śmierci (czyli dla umysłowych spierdolin) polecam zapoznać się z historią europy i do czego doprowadziło ich wybijanie na polecenie idioty, grzegorza ix.
Głupcze! Epidemia dżumy, którą masz na myśli była spowodowana roznoszeniem jej wirusa przez pchły żerujące na szczurach, których przybyło, jak wytępiono większość kotów! Nie pomagał też wszędobylski brak higieny i mizerna wiedza medyczna tamtych czasów.
To tylko dowód na to, że koty są tak samo zjebane jak szczury, pchły, ciemnota i brud. Gdyby papa Grześek o tym wtedy wiedział, to byś kurwa dzisiaj tu nie pisał.
No to sobie wyszedł i tyle go widziano później skoro rozmowa z debilnymi właścicielami nic nie dawała a później płacz i niedowierzanie, że kotek nie wrócił pewnego dnia tylko sobie leżał w rowie taki sztywny dziwnie.
Masz coś na sumieniu? Albo inaczej - bo lisy nie mają sumienia. Maczałeś w tym łapki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów