📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kulach szybciej biegałem.
@Bakejaja, i co ci po takiej broni ? ja wiem co ona potrafi ale teoretycznie użyć jej nie możesz, nawet nie możesz jej przenosić naładowanej, więc jak byś chciał strzelać to musisz się zatrzymać załadować i oddać strzał, wtedy jeden zarzut mniej byś miał
Oni powinni maratony wygrywać. A tutaj tak słabo to widać.
A pomoc ciwilow widzę konkretna, każdy na wyjebce stoi i się nie wpierdala. Kantor ubezpieczony, a właściciel pewnie ma 40 takich, przy ubezpieczeniu i tak powie że miał tam 200tys euro, a na prawdę skradziono 20
A pomoc ciwilow widzę konkretna, każdy na wyjebce stoi i się nie wpierdala. Kantor ubezpieczony, a właściciel pewnie ma 40 takich, przy ubezpieczeniu i tak powie że miał tam 200tys euro, a na prawdę skradziono 20
^up jakie maratony oni powinni strzelać ale nie w powietrze czy nogi ale w plecy, centralnie w środek sylwetki. Co do ubezpieczenia to chciałbym zauważyć że na dziesięć napadów na właścicieli kantorów ośmiu trafia do piachu więc i ubezpieczenie chuj ich obchodzi
.
.
TytanowyRosomak napisał/a:
@Bakejaja
Czarnoprochowa powiadasz:
Obrazek
Sześciostrzałowy rewolwer kalibru .44 pewnie nawet na dzika by Ci wystarczył skoro bizona można było z niego położyć. Robili naprawdę celne i niezawodne modele. Do tego wymienny bębenek i ... i jakoś nikt nie poluje na "niewinnych" polityków.
^up nie masz 100% szans że przy obronie czymś takim uratujesz życie w starciu z kimś uzbrojonym w makarowa ale za to masz 100% szans że przy udanej obronie idziesz siedzieć.
@Velture
Puławska łączy się z Niepodległości, ale gdzie ty tam masz Modzelewskiego, jak to 700m dalej.
Puławska łączy się z Niepodległości, ale gdzie ty tam masz Modzelewskiego, jak to 700m dalej.
Ja pierdolę, tam przechodzą przez ulicę na czerwonym świetle, a ci zamiast zająć się wystawianiem mandatów to się w ganianego bawią.
Ja to chyba szybciej leżę niż oni biegają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów