18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
defcon1 2013-12-16, 23:24
Zmień tytuł, bo kurwa obraża nazwisko które mi się kojarzy z pewną zacną osobą o imieniu Jacek.
Zgłoś
Ruli 2013-12-16, 23:34
@jurij_77 a tymi nagraniami to nie zadarł ? sprawa może ucichnie a on może będzie chciał go dopierdalać za to w przyszłości więc mi się wydaje jeden chuj ale racja, że te chuje wszystko wykorzystują
Zgłoś
Kick-Ownik 2013-12-16, 23:34
Dla mnie cała trójka powinna zostać wywieziona na eksport do Rosji na Nową Ziemię. Każdy z nich powinien dostać kilof i kopać nim w Workucie węgiel i inne skarby aż się nie dokopią.

agent Tomek powinien dostać czarne dildo za posuwanie cudzej żony. Mężuś to całkiem nie wiem na co liczy. Może na to, że żona przeprosi i wróci do niego, bo jak nie, to odwróci się na pięcie? No i żona która daje z robotę.
Czasami sobie myślę, że może lepiej nie szukać sobie kobity, tylko zamieszkać gdzieś w lesie i jedyną "oną" z jaką będzie miała kontakt ma fujara, będzie się nazywała Baśka Rączkowska.

*Tak mam ból dupy. I serca też .
Zgłoś
vass 2013-12-16, 23:37 7
Same kurwy i pajace w tym PISie
Zgłoś
Splifcior 2013-12-16, 23:57
@up. Żeby tylko w PiSie Ciekawe ile jest takich materiałów na innych politykierów.
Zgłoś
surojak 2013-12-17, 0:32 1
I wy debile głosujecie na niego. Czyli wniosek = jesteście tacy sami. Zacytuje klasyka

"Wam ku­ry szczać pro­wadzić, a nie po­litykę ro­bić." I TO JEST JP na 100%!!! Ku*wa!!!
Zgłoś
KoziaR[PL] 2013-12-17, 0:57 4
Nie czaje. Nie widzę w tym nic dziwnego ani strasznego. Gość się najebał to jego życie prywatne na chuj tu pierdolić? to tak jak by nikt z Was na jakiś urodzinach czy innym sylwestrze nie mogł się najebać bo jest np. policjantem czy lekarzem... no kurwa ten go prowokuje specjalnie pod nagranie a Wy ślepo wierzycie, kontekst do tego z dupy. i mimo, że najebany i z Pisu to powiedział ważne zdanie ,że to co robi służbowo to robi dla dobra Polski. A taki pajac z PO powiedział by pewnie, że wyciską z tej jebanej polski ile wlezie i jest mu z tym dobrze. Sadystyczne podsumowanie? Cześć sadystów to takie pojebane lemingi ze szok...
Zgłoś
vass 2013-12-17, 5:49 1
up
Głosuj dalej na Agenta Tomka i nie wpierdalaj głodnych kawałków.
Bo ani z niego agent, ani poseł, ani przykładny działacz PISu z namaszczenia ojca Tadzia
Zgłoś
djpolb 2013-12-17, 12:22
Wielki kozak bo się kumplami zasłania. W ciemnej uliczce sam na sam by taki wyszczekany nie był. Już Rutkowski parę razy pokazał jaki to z niego bohater jak jest bez obstawy.
Zgłoś
voidinfinity 2013-12-17, 15:08
Poziom klasy politycznej (zresztą nie tylko w polakistanie)

Co mnie dziwi - to skąd się jeszcze biorą jełopy, który bronią takich jak on? Przecież to jest DNO społeczne, któremu ktoś kiedyś nieopatrznie dał możliwość rządzenia czymś więcej oprócz jego krótkiej pałki. Jego koledzy z partii, z sejmu i ze służb zresztą nie lepsi.

Mam wrażenie, że dla wielu kwestia tego, że ta czy inna szmata jest z takiej czy innej partii całkowicie ją rozgrzesza.

Gówno prawda - dzięki takiemu podejściu - jest polakistan a nie Polska.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
m................0 2013-12-17, 19:23
Spójrzmy na to nagranie obiektywnie - dwóch gości kłóci się o laskę bo jeden z nich podejrzewa, że dupa sypia z tym drugim w tym jeden z nich nagrywa jak jebany konfident potajemnie tę cała rozmowę żeby zdyskredytować drugiego bo nie potrafi mu przyjebać jak mężczyzna albo ugadać jak dyplomata. Nigdy kurwa nie mieliście ostrzejszej wymiany zdań? Co z tego, że agent Tomek to poseł, to jest jego prywatny czas może z nim robić co mu się podoba. A wy się spinacie jakby kurwa tajemnice państwowe sprzedawał albo mówił, że okrada ludzi. I uprzedzam głupie komentarze nie jestem katolem, pisiorem, gejem, masonem, żydem, ruskim i niemcem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów