18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
spinaczel 2015-07-02, 22:40 2
Japierdole, ten 2 filmik jak zaczał strzelać to wygladalo jak w CSie
Zgłoś
wilu01 2015-07-02, 23:33 2
kubim napisał/a:

Najpierw strzeliła z paralizatora, a dopiero potem wyciągnęła pistolet. Stąd ta choinka.

HAH jakie głupoty !naprawdę myślisz, że policjanty jest w stanie pół sekundy wystrzelić z paralizatora i z broni jednocześnie haaaaaa to mrugające światełko to światło led które mróga z pewną częstotliwością, natomiast kamera również nagrywa z różną częstotliwością np 20fps 30fps 60fps. Wydedukuj...
Zgłoś
makaronn 2015-07-03, 2:20
Ci którzy w to wierza sa idiotami
Zgłoś
lyrinx 2015-07-03, 3:51
Powinni pokazywac ten filmik swoim kolegom, ktorzy chca zmienic glock'a na jakis szajs z bezpiecznikiem. Ulamek sekundy moze jednak uratowac zycie.
Zgłoś
Biedronczak 2015-07-03, 5:18
Pistolety raczej dla mnie to z typu "Non-Lethal Weapon" czyli wala pociskami z gazem pieprzowym ewentualnie pociskami gumowo-zelowymi.Jesli "gumki" to po tych kilkunastu strzalach raczej nie sadze ze gosc bedzie mial ochote wstac i podskakiwac dalej.Dostalem raz taka "guma" z kilku metrow i raczej odechcialo mi sie dalej kozaczych.A dostac z dwoch metrow to musi myc niezla masakra
Zgłoś
Vendal 2015-07-03, 8:39
Pravicow napisał/a:

2. Co tak świeci?

Latarka na klamce + koleś ma celownik laserowy (chyba)
Zgłoś
Garrison 2015-07-03, 11:41
@Vendal, zgadłeś. Latarka z funkcją stroboskopu i zielony laser
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2015-07-03, 12:59
syndykat_tssz napisał/a:

Pomyślałeś koleżko że policjantka może być z Palestyny a akcja rozgrywać się w US ?

"bodycam of Palestine Police Officer Kaylynn Griffin"

palestine to nazwa miejscowości, niedorozwinięci jesteście czy jak
Zgłoś
Opipul 2015-07-03, 13:52
Ty jest światło stroboskopowe
Ogólnie chodzi o to że jak takie światło swieci Ci prosto w oczy to dostajesz pie***lca i nie wiesz co się dzieje, oraz widzisz z przerwami. Świetnie to jest pokazane w CoD:Ghosts.
youtube.com/watch?v=HmhTOsXYg3o
Zgłoś
RayCHG 2015-07-03, 14:06
stay muddy my friend hehe po chuju fest ja bym raczej napisal keep calm and smoke weed friend
Zgłoś
Olimpiq 2015-07-03, 17:30
Pravicow napisał/a:

1. Dobrze śmieciowi.
2. Co tak świeci?

stetoskop w latarkach policjantów mający na celu dezoriętacje białęgo napastnika lub uciekającego czarnucha aby w porę mógł zarobić kulke w plecy
Zgłoś
TheByQ 2015-07-03, 18:00 1
@mily1200 Ty patrz, miałem cię wyśmiać, ale okazuje się że masz rację. Jak odpalisz film w zwolnionym tempie to widać że najpierw wyciąga coś żółtego w kształcie pistoletu, a dopiero potem pistolet.
Zgłoś
Din 2015-07-03, 19:15 2
Koleś wcześniej zajebał sześciopak piwa z wallmartu a na policjantów którzy zostali na niego wysłani wyciągnął wiatrówkę.
Umrzeć za sześciopak piwa, prawdziwy sadol.
Zgłoś
mariva 2015-07-03, 19:41
Lyck napisał/a:

Zdazyla dopiero odbezpieczyc bron jak gosciu juz lezal na glebie, ale oczywiscie jeszcze 3 razy strzelila... ja pierdole... USA bitch

Better safe than sorry.
Coś mi się wydaje że koleś z obrazu by nie był łaskaw względem funkcjonariuszy.
Zgłoś
vlade1255 2015-07-03, 21:49
Lyck napisał/a:

Zdazyla dopiero odbezpieczyc bron jak gosciu juz lezal na glebie, ale oczywiscie jeszcze 3 razy strzelila... ja pierdole... USA bitch

Z tego co widzę to ma Glocka, jedyne zabezpieczenie jest w spuście, można spokojne go wyciągnąć i zacząć opróżniać magazynek. Po prosta ona jest wolna...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem