📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
po obejzeniu tych wszystkich popisów ruskich, to juz nie robi wrazenia
Gówno, a nie talent. Co najwyżej niespotykana umiejętność.
Ciekawe co może pokazać w następnych odcinkach. Założy inną czapkę? stanie w nocy?
Nie kumam jak można się jarać czymś tylko dlatego, że jest trudne i niebezpieczne w wykonaniu.
Ciekawe co może pokazać w następnych odcinkach. Założy inną czapkę? stanie w nocy?
Nie kumam jak można się jarać czymś tylko dlatego, że jest trudne i niebezpieczne w wykonaniu.
Oł Maj Gad!
z takimi uchwytami na cale dlonie tez bym tak zrobil slabe
Murzyn pierdoli ze nie moze patrzec, a pewnie czeka az spadnie, zeby mu kieszenie obrobic
W następnej rundzie pewnie pokaże jak spada z tego słupa a w finale to bedzie pogrzeb
1:52
Ludzie postawili 25 metrową drabinę i gościu mówi nie róbcie tego w domu -.-'
mam tak codziennie w pracy. jestem kominiarzem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów