Piękny teledysk o otaczającej nas rzeczywistości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Tam pierdolicie, ja już 3x słucham i pewnie wiekszość też, nawet zabawne, tylko piszecie takie farmazony bo chcecie być fajni. Pozdro dla prawdziwych
to jest materiał na harda...
Na harda z tym, bo ludzi straszy!
Na harda z tym, bo ludzi straszy!
Widzę, że warszawka dalej promuje tą sepleniącą pizdę od wojny polsko-ruskiej. Gówno jakich mało, ale ona wyśmiewa polskie osiedlowe ''cebulactwo'', którego warszawski szołbiz tak nienawidzi, dlatego wszyscy ją wspierają. Cóż za awangarda, jaki styl i głębokie przesłanie...
ryje banie bardziej niż poradnik uśmiechu
Kurwa to jest mega mocne! Nie macie chuja pojęcia o sztuce. Gdybyście rozumieli teksty Grzegorza Ciechowskiego, Kazika Staszewskiego, Romana Kostrzewskiego to byście mieli pojęcie. A nie tylko kokoerospoko czy jakieś tam z dupy słowianki...
chyba muszę spierdalać z sadola widzac 99 % komentarzy. gimbaza pierdolona
Ja pierdole. Skandal!
Komputer widoczny na początku to Amiga 600.
Ekran który potem widać, to nic innego jak system z Commodore C64.
Po jakości pierwszych sekund widziałem co będzie dalej, więc sobie odpuściłem.
Wam też polecam.
Komputer widoczny na początku to Amiga 600.
Ekran który potem widać, to nic innego jak system z Commodore C64.
Po jakości pierwszych sekund widziałem co będzie dalej, więc sobie odpuściłem.
Wam też polecam.
@up w takim razie chuja masz pojęcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów