Piwo za słowacki komentarz.
Chyba jednak czeski. Tym bardziej, że gra Sparta Praga i Mlada Boleslav.
Po chuj to się schylałeś żeby internet dostać.
Tępa pizda z murzynka. Był spóźniony i nogę powinien cofnąć. Parę meczów obejrzy przed TV.
Cała sytuacja działa się w ułamku sekundy. Mało kto ma taki refleks żeby zareagować. A jak ktoś sobie siedzi przed kompem i ogląda powtórki w zwolnionym tempie to myśli, że w chuj czasu na zastanowienie było i się mądrzy.
Chyba jednak czeski. Tym bardziej, że gra Sparta Praga i Mlada Boleslav.
To jest czeski mecz, ze słowackim komentarzem, puszczonym dla Ukraińców w ruskim telewizorze....
Cytat:Chyba jednak czeski. Tym bardziej, że gra Sparta Praga i Mlada Boleslav.
To jest czeski mecz, ze słowackim komentarzem, puszczonym dla Ukraińców w ruskim telewizorze....
Oglądany w Polskim Sadisticu.
Tak w ogóle ogladając ten faul mnie naszło, żeby ilość pauzowanych meczy przez takiego debila, który brutalnie i bezmyślnie fauluje była równa minimum tyle, ile faulowany musi pauzować od gry w pełni swojej formy. Nauczyłoby takie coś od koszenia rywali jak popadnie. Bo teraz dostanie 3 mecze w zawieszeniu, które spędzi na lajcie popijając piwko, podczas gdy tamten koleś będzie się modlił, by zagrać ponownie w nogę. Zero tolerancji dla takich przypierdoleńców.
@Plecionkarz to było celowe zagranie. Bambus wiedział że nie zdąży przed obrońcą wybić piłki więc wszedł nakładką. Kara jak najbardziej zasłużona, to ma być futbol, nie rozpierdalanie nóg rywalom.
za ,,o ja olaolaola" w 0:41 duży browar.
ak w ogóle ogladając ten faul mnie naszło, żeby ilość pauzowanych meczy przez takiego debila, który brutalnie i bezmyślnie fauluje była równa minimum tyle, ile faulowany musi pauzować od gry w pełni swojej formy. Nauczyłoby takie coś od koszenia rywali jak popadnie. Bo teraz dostanie 3 mecze w zawieszeniu, które spędzi na lajcie popijając piwko, podczas gdy tamten koleś będzie się modlił, by zagrać ponownie w nogę. Zero tolerancji dla takich przypierdoleńców.
Moim zdaniem faulujący w tak bezwzględny sposób powinien dostać dożywotni zakaz zawodowej gry w piłkę nożną.
Czarnuch z premedytacją zniszczył zdrowie/karierę/życie drugiego człowieka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów