Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym chętnie widziałem Pana Kaczyńskiego na banknocie 500zł.
Dobry pomysł
Brawo PIS, oby PIS rządził 100 lat
No to tyle co ciągniesz od nich nie robię rozjebali do reszty wszystko.
Jedni i drudzy kradną, i wprowadzają durne bolszewickie unijne pomysły. Różnica między PIS a PO jest tylko taka że za PO człowiek się czuł jakby nie rządził głupi socjalista, tylko wrogi Polakom szkopski socjalista. Który zalałby najchętniej kraj uchodźcami, pederastami i rzeką tym podobnego gówna.
A teraz rządzi nami Jarek czyli stary pedal hipokryta który nie umie się ubrać, sam nie potrafi zrobić nawet zakupów i nigdy nie wyjechał dalej niż Żoliborz w Warszawie. Faktycznie jest lepiej...
Szykuj piżamkę i szczoteczkę do zębów, no chyba, że wcześniej odwiedzi cię seryjny samobójca
Co wy julki pierdolicie, rzucacie hasła w oderwaniu od rzeczywistości:
- kiedy grasował seryjny samobójca i komu podpadły jego ofiary?
- kto kazał prokuratorom aresztować twórcę antykomor.pl?
- co służby platformy zrobiły w redakcji wprost byle odzyskać nagrania?
- kto chciał podpisać ACTA?
Jeszcze zacznijcie machać "flagą" UE, skandować "konstytucja" i zmniejszać swój "ślad węglowy"...
...a na banknot powinien trafić Vincent "piniędzy nima" Rostovsky:
Co wy julki pierdolicie, rzucacie hasła w oderwaniu od rzeczywistości:
- kiedy grasował seryjny samobójca i komu podpadły jego ofiary?
- kto kazał prokuratorom aresztować twórcę antykomor.pl?
- co służby platformy zrobiły w redakcji wprost byle odzyskać nagrania?
- kto chciał podpisać ACTA?
Zaczniecie machać "flagą" UE i skandować "konstytucja" i zmniejszać swój "ślad węglowy", może wam te kurwy coś sypną gazo-szekli:
Kurwa, deklu, jak nie rozumiesz żartu, to ci zaraz zapierdole kopa w dupę przez kabelek
Przez 6 lat dymaja w dupe caly kraj. Juz nawet sie nie pierdola z tymi swoimi przekrętami. Za przepierdolony hajs tez nikt nie beknie. Nawet nie ma iluzji ze jest jakikolwiek trójpodział wladzy w kraju. Kasta ktora tak konstruuje przepisy by im sie nie moza bylo dobrac do dup. Nie mamy zadnych przyjaciół. Unia ma nas dosc. Ameryka ma nas w dupie. Putin chyba ze szczęścia sra pod siebie. I mimo tego nadal maja poparcie rzedu 37 proc
a co mówi twój lekarz?
mówi: powstrzymaj się od ostentacyjnego uważania czegokolwiek, bo na tym się można przejechać.
O ty kurwa chamie nieskrobany, edytowałeś komentarz i zarzucasz mi lewicowe poglądy. Nie ładnie. Nie dość, że nie masz poczucia humoru, to jeszcze jesteś niemądry (ale to jedno i to samo, bo osoby z deficytem intelektu i autystyczne nie rozumieją żartów). A pis to nie prawica, tylko socjaliści.
Ale wiecie że to będzie bardzo drogi numizmat?! Nie macie pojęcia ile ludzi z branży czeka ! Śmiejecie się, ale to z was się śmieją hyhy
Dźwignia x100 i czekam z odpaleniem shorta
Mindfuck jest taki, że ten tfusk ich wszystkich bije o 2-3 głowy.
A jeszcze większy, że to te same kurwy.
I wybór mamy, jaką kurwę wybrać.
Mamy przejebane.
Wybierz kurwy z PiSu. Przynajmniej coś wybudują. Jak wybierzesz kurwy z PO- tuskowej partii, to ci wszystko sprzedadzą i zostanie ci żyć jako sługa u niemca i wtedy spełnią się marzenia Hitlera.
Wybierz kurwy z PiSu. Przynajmniej coś wybudują. Jak wybierzesz kurwy z PO- tuskowej partii, to ci wszystko sprzedadzą i zostanie ci żyć jako sługa u niemca i wtedy spełnią się marzenia Hitlera.
Hitler pod koniec "kariery" doszedł do wniosku, że Polacy są znacznie bardziej wartościowym narodem niż niemcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów