Do wypadku doszło podczas wyścigów w Japonii. Uszkodzonych zostało 14 super samochodów takich jak Ferrari F430 Scuderia, 2 Ferrari 360 Modena, 2 Ferrari F355, 3 Mercedesy, Lamorghini Diablo, Nissan GT oraz parę innych. Szacowane straty wynoszą $3.357.625
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie był to żaden wyścig, tylko chłopaki jechali na jakiś pokaz samochodów.
Btw to po jakim kursie liczyłeś dolara, że z 13 mln złotych wyszła Ci taka kwota ?^^
Btw to po jakim kursie liczyłeś dolara, że z 13 mln złotych wyszła Ci taka kwota ?^^
Trochę szpachli i będą jak nówki.
I bardzo dobrze!
Nie dość że chuja pokazali na tym filmiku to jeszcze chuja zrozumiałem.
wojas30 napisał/a:
Nie dość że chuja pokazali na tym filmiku to jeszcze chuja zrozumiałem.
O co Ci chodzi? Przecież dali napisy
straty większe jak po bombach atomowych
nie wie ktos może gdzie mogę dostać części od tychg samochodów?? w ferrari całkiem dobre hamulce do hondy by mi sie nadały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów