Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Najdurniejsze wynalazki XX wieku
s................s • 2012-09-27, 18:36
Każdy słyszał o takich genialnych wynalazkach jak latarka świecąca na czarno, czy podręcznik kierowcy zapisany alfabetem Braille'a. Poniżej trochę udokumentowanych na fotografiach, a mniej znanych kuriozów.

1) Zestaw do palenia papierosów we dwoje

2) Podręczna sauna, 1962

3) Okulary do czytania na leżąco, Anglia 1936

4) Zestaw do leczenia kaca, wymyślony w 1947 roku z myślą o hollywoodzkich aktorkach

5) Fajka do palenia w czasie deszczu

6) Walizka uniemożliwiająca dokonanie rabunku, 1963

Więcej dorzucę później w komentarzu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
finkreth 2012-09-27, 20:32 3
Jakiś czas temu widziałem przenośną saunę w telezakupach.
Zgłoś
V................e 2012-09-27, 20:37 2
mi sie najbardziej podobaly fosforyzujące opony ^^
jak by sie spalilo gume to by w nocy bylo widac slady ];>
Zgłoś
Matuus 2012-09-27, 21:04 5
Okulary do czytania na leżąco to by była zajebista sprawa.
Zgłoś
A................l 2012-09-27, 21:20
Oponki w sumie dziwne że się nie przyjęły
Zgłoś
Q................n 2012-09-27, 21:37
W niektórych to sam kuźwa nie wiem, czemu są niby bez użyteczne. Poza tym to nie jest do chuja lodówka żeby miały zmienić komfort życia, część to zwykłe gadżety, tak jak opony, sauna czy ten rewolwer. Toys4boys.pl - takie wynalazki. A ta sauna to jest po prosu wszystkich blachar, i milfetek, żeby mieć taki szajs w domu, sprzedają to nawet jak finkreth przypomniał, w telezakupach. Ale piwko będzie!
Zgłoś
lapsikoss 2012-09-27, 21:53 12
Warto wspomnieć o jeszcze jednym, czyli telewizorze w okularach. Nie pamiętam niestety nazwiska wynalazcy (widocznego zresztą na zdjęciu).
Zgłoś
Swka 2012-09-27, 22:24 3
sanctusdiavolos napisał/a:

9) Fosforyzujące opony, 1961
Obrazek

Zajebiste!!
Zgłoś
sozi890 2012-09-28, 0:15 1
Mi sie oponki podobaja Pewnie gdyby dopuscili takie cudo do ruchu to znalazlo by sie kilku chetnych
Zgłoś
D................h 2012-09-28, 1:50
Akurat te okulary do czytania na leżąco to znakomity pomysł.
Zgłoś
qTwist 2012-09-28, 19:17
Drakhesh napisał/a:

Akurat te okulary do czytania na leżąco to znakomity pomysł.

Tak, szczególnie kiedy będzie w lustrzanym odbiciu. Miłego czytania.
Zgłoś
k................3 2012-09-30, 2:50
qTwist napisał/a:

Tak, szczególnie kiedy będzie w lustrzanym odbiciu. Miłego czytania.

o lustrzankach Ty kiedy słyszał?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem