18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Das90 2020-08-21, 14:23
jagermalibu napisał/a:

To przecież jest ten jutu berek z EKUPY FRIZA, co koszą kilka mln odsłon dziennie[/quot e]

Tzw Wujek Łuki

Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2020-08-21, 14:34
karrol25 napisał/a:

Łuki?

19alko94 napisał/a:

Czy to nie gościu z EKIPY FRIZA ?

Tak to on, tego friza też słychać.
Zgłoś
marvin1996 2020-08-21, 14:53
19alko94 napisał/a:

Czy to nie gościu z EKIPY FRIZA ?

Też mi się tak wydaje.
Zgłoś
T................y 2020-08-21, 15:04
To dopiero początek kłopotów. Jeszcze prokuratura postawi zarzuty obrażania uczuć narodowych.
Zgłoś
wojtas972 2020-08-21, 15:16
To jest wujek łuki od Friza?
Zgłoś
parolpl 2020-08-21, 15:44 3
@upy
Chuj mnie obchodzi jakiś friz. Się kurwa pedojutuberki zebrały.
Zgłoś
vidz 2020-08-21, 15:51
Kto to jest Fiz do wuja wafla?
Zgłoś
S................r 2020-08-21, 16:52 2
vidz napisał/a:

Kto to jest Fiz do wuja wafla?

Fundusz inwestycyjny zamknięty, ale chyba nie o to chodzi. Też jestem chyba za stary.
Zgłoś
Marcin360360 2020-08-21, 17:59 1
Pewnie chłopaki starają się o dziecko i myślą ze przez pis nie mogą mieć dzieci ha ha ah.
Zgłoś
Dzedaj87 2020-08-21, 18:26
Też lubię mleko, ale że im się tak pić mleko chce jak gazem dostali... no aj nie wiem
Zgłoś
essek 2020-08-21, 22:24
Białoruś, tylko że Łukaszenka chociaż naród kochac, a kaczor wszystkich nienawidzi prócz kota
Zgłoś
Tempokot 2020-08-22, 0:59
Ale pizda
Zgłoś
tarpan 2020-08-22, 1:57
Bardzo dobrze brodatej kurwie dojebali gazem. Jeszcze porządne butowanie powinien zaliczyć ciotex.
Zgłoś
edmund 2020-08-22, 7:53
chyba za mało, zjebowi
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-08-22, 11:40 1
I bardzo kurwa dobrze parszywej kurwie atencyjnej.
Najebus w srodku nocy dre morde, obraża bądź co bądż opcje sporej części Polaków a gdy dostanie pstryczka w nos to płacz i "dajcie mleczko". Jebana melepeta.
Jebanym karaluchom brakuje tego jednego zwoju który odpowiada za zależności przyczynowo skutkowe. To typowe dla jebanego lewactwa. Wychodzą obrażają katolów a potem zdziwieni że katole ich nielubią.

A btw kiedyś jebać psy, jebać policje, jebać le..., jebać ru.., jebać wis.. śpiewali kibole czyli najniższa warstwa społeczeństwa.
Teraz te hasło wchodzi na salony i używają go ludzie od kawiorowej lewicy do dziennikarzynek ***** ***.
Czekam aż młodzi wykształceni z wielkich miast będą nazywać cwelami i kurwami swoich ideologicznych opponentów.
A tfu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów