📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jagermalibu napisał/a:
To przecież jest ten jutu berek z EKUPY FRIZA, co koszą kilka mln odsłon dziennie[/quot e]
Tzw Wujek Łuki
karrol25 napisał/a:
Łuki?
19alko94 napisał/a:
Czy to nie gościu z EKIPY FRIZA ?
Tak to on, tego friza też słychać.
To dopiero początek kłopotów. Jeszcze prokuratura postawi zarzuty obrażania uczuć narodowych.
@upy
Chuj mnie obchodzi jakiś friz. Się kurwa pedojutuberki zebrały.
Chuj mnie obchodzi jakiś friz. Się kurwa pedojutuberki zebrały.
vidz napisał/a:
Kto to jest Fiz do wuja wafla?
Fundusz inwestycyjny zamknięty, ale chyba nie o to chodzi. Też jestem chyba za stary.
Pewnie chłopaki starają się o dziecko i myślą ze przez pis nie mogą mieć dzieci ha ha ah.
Też lubię mleko, ale że im się tak pić mleko chce jak gazem dostali... no aj nie wiem
Białoruś, tylko że Łukaszenka chociaż naród kochac, a kaczor wszystkich nienawidzi prócz kota
Bardzo dobrze brodatej kurwie dojebali gazem. Jeszcze porządne butowanie powinien zaliczyć ciotex.
I bardzo kurwa dobrze parszywej kurwie atencyjnej.
Najebus w srodku nocy dre morde, obraża bądź co bądż opcje sporej części Polaków a gdy dostanie pstryczka w nos to płacz i "dajcie mleczko". Jebana melepeta.
Jebanym karaluchom brakuje tego jednego zwoju który odpowiada za zależności przyczynowo skutkowe. To typowe dla jebanego lewactwa. Wychodzą obrażają katolów a potem zdziwieni że katole ich nielubią.
A btw kiedyś jebać psy, jebać policje, jebać le..., jebać ru.., jebać wis.. śpiewali kibole czyli najniższa warstwa społeczeństwa.
Teraz te hasło wchodzi na salony i używają go ludzie od kawiorowej lewicy do dziennikarzynek ***** ***.
Czekam aż młodzi wykształceni z wielkich miast będą nazywać cwelami i kurwami swoich ideologicznych opponentów.
A tfu!
Najebus w srodku nocy dre morde, obraża bądź co bądż opcje sporej części Polaków a gdy dostanie pstryczka w nos to płacz i "dajcie mleczko". Jebana melepeta.
Jebanym karaluchom brakuje tego jednego zwoju który odpowiada za zależności przyczynowo skutkowe. To typowe dla jebanego lewactwa. Wychodzą obrażają katolów a potem zdziwieni że katole ich nielubią.
A btw kiedyś jebać psy, jebać policje, jebać le..., jebać ru.., jebać wis.. śpiewali kibole czyli najniższa warstwa społeczeństwa.
Teraz te hasło wchodzi na salony i używają go ludzie od kawiorowej lewicy do dziennikarzynek ***** ***.
Czekam aż młodzi wykształceni z wielkich miast będą nazywać cwelami i kurwami swoich ideologicznych opponentów.
A tfu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów