📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ HEHE, szybko się uczysz
piwo tylko i wyłącznie za Queen
proxy1310 napisał/a:
nie obejdzie się bez pokazywania moich cycków i tyłka tutaj?
no niestety. najlepiej wstaw nowy temat ze zdjęciami, główna gwarantowana, bo tu hula stado prawiczków
sobczi napisał/a:
gdzie te Twoje piwo kłamczuszku?
masz masz, tylko nie placz
proxy1310 napisał/a:
nie
eroticparty napisał/a:
@ HEHE, szybko się uczysz
czy za takie słowa dziękuje się za sadisticu, czy raczej pokazuje "wymiona"?
proxy1310 napisał/a:
Mam 19 lat, więc nie mam wymion, a jędrne piersi kolego. Z góry przepraszam za pyskowanie, ale niestety mam wifi w kuchni.
Jak dla mnie, możesz mieć nawet wiertarkę udarową
Tylko musisz właśnie okazać bilet (w postaci zdjęć) na piękną podróż po krainie sadistic.
raczej te drugie, ale lodzikiem też nie pogardzimy
kurcze chłopaki nie wstawie wam tu moich cycuszków, ale za to pójdę obciągnąć mojemu chłopakowi... o ile będzie miał ochotę...
Tco napisał/a:
@proxy1310, za duzo pierdolenia a za malo cyckow :/
zgadzam się. czekałem aż ktoś to w końcu podsumuje.
dajemy Ci ultimatum:
cycki albo koniec podróży po sadisticu
tak się w sumie teraz zorientowałem, że rzuciliśmy się na nią wszyscy jak wiadomo kto na kozy
proxy1310 napisał/a:
kurcze chłopaki nie wstawie wam tu moich cycuszków, ale za to pójdę obciągnąć mojemu chłopakowi... o ile będzie miał ochotę...
jak nie bedzie mial bo mu rurki za bardzo caly dzien jajka scisnely to podam ci adres gdzie zawsze bedziesz mogla opierdolic kolbe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów