18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
JURIJ_77 2013-06-12, 21:32
Tradyt napisał/a:

.Jebany pod naczepę właził i walił browce twierdząc że tam go allach nie widzi

ogólnie nie mogą pić za dnia - bo Allach widzi. W nocy jak najbardziej. Widoczne jest to dobitnie podczas ich największego święta jakim jest Ramadan. Przez miesiąc każdy muslim powyżej 10-go roku życia od wschodu do zachodu słońca nie może jeść, pić, palić tytoniu, bzykać się i używać temu podobnych przyjemności z życia. Jako ciekawostkę dodam, że muslimom nie może wtedy też kłamać Taki post nazywa się "saum" - w tym roku Ramadan wypada od 9 lipca do 7 sierpnia.
Zgłoś
Cygan93 2013-06-12, 21:49 1
1. Przez połowę filmu myślałem, że przypierdoli mu ta babka z dzieckiem.
2. Co to za moda, żeby kończyć film w najlepszym momencie!?!?
Zgłoś
ans83[Ż] 2013-06-12, 23:37
akurat ten turas dostal w pape u siebie w kraju, gdzie taki zachowanie jest niedopuszczalne (np. moza zostac kulturalnie wyproszonym z autobusu za sama rozmowe przez telefon). zasadniczo nie mam zamiaru bronic brudu (bo arabusow nie trawie), jednak turkow trzeba raczej traktowac jak hiszpanow, wlochow czy grekow (leniuchy, ale nie maja ojebu na punkcie allaha i nie sa arabami). chleja normalnie, w brew pozorom, jak niektorzy juz wypisywali, nie pod naczepami, w herbatach czy chuj wie jak, ale zwyczajnie, jak my. to co dzieje sie teraz w turcji to wlasnie protest przeciw powolnej islamizacji kraju. nie mylcie turkow z KURDAMI, to oni robia rozpierdol u niemcow, a nie turasy za ktorych sie podszywaja
Zgłoś
immikofreako 2013-06-13, 1:19
durnie, ten koles akurat bral udzial w demonstracjach w Turcji a demonstracje te sa wymierzone w pro-islamistyczny rzad, wiec zamiast sie jarac jak zjeby to ruszcie dynia, przeraza mnie glupota na sadolu
Zgłoś
davie785 2013-06-13, 1:23
daje piwo w ciemno
Zgłoś
myklas 2013-06-13, 11:41
Dupeczka 0:23
Zgłoś
clipper 2013-06-13, 17:18 1
"Masz pralkę? Za tydzień!"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów