Każdy taki kozak przed komputerem, a jestem ciekawy jak wy byście się zachowali. Nie pochwalam zachowania matki, ale człowiek w chwili zagrożenia życia reaguje instynktownie, tam nie ma czasu na myślenie. Ale w internecie zaraz znajdzie się rzesza "NAJINTELIGENTNIEJSZYCH, NAJODWAŻNIEJSZYCH, NAJLEPSZYCH". I czekają, żeby coś napisać w komentarzu, żeby pokazać jaki to jeden z drugim mądry. Oczywiście takie osoby są dla mnie zerami. Nie pozdrawiam.
Twoja matka uciekła przed pedofilem, zostawiając ciebie na jego łasce i teraz po latach dalej próbujesz ją bronić?
Kurwa, jak ten świat do siebie nie pasuje. Ludzie spaśli chcieli by być chudzi a chudzi chcieli by być grubi, ci którzy zasługują na bogactwo najczęściej są biedni, pary które chcą mieć dziecko nie mogą go sobie zrobić, a ci którzy go nie chcą zrobią je za pierwszym ruchaniem, ci którzy chcą wychować dziecko natrafiają na takie sytuacje a ci, którzy chcą się pozbyć dziecka muszą nim jebnąć o podłogę.
Boże, pojebało cię.
prawie się wzruszyłem ale zapomniałeś o czymś
boga nie ma świat w grzechu utonął
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów