Zobaczcie sami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@garota
przez twoj tok myslenia nic sie nie zmieni, a ci ktorzy zasluguja zeby bylo lepiej tez nie bede mieli dobrze
przez twoj tok myslenia nic sie nie zmieni, a ci ktorzy zasluguja zeby bylo lepiej tez nie bede mieli dobrze
Boże, po chuj te teorie spiskowe... Policji zależało na zadymie, o kurwa. A możecie mi powiedzieć w jakim celu chcieli te zadymy wywołać? Z braku rozrywki? Premia za wywoływanie zamieszek? Lecące w ich strony kostki? Możliwość ciężkiego trafienia w głowę taką kostką? Hę?
Żeby jak najbardziej zniszczyć wizerunek uczestników marszu niepodległości. Myślisz, że podoba się rządzącym zbierająca się młodzież w stolicy i to tak licznie?
Policjanci słuchają tylko poleceń... Komendant wydał rozkaz użycia gazu pieprzowego na zgromadzonych(w tym dzieci i starcy) i rozkaz wykonali. Niestety...
Policjanci słuchają tylko poleceń... Komendant wydał rozkaz użycia gazu pieprzowego na zgromadzonych(w tym dzieci i starcy) i rozkaz wykonali. Niestety...
Równie dobrze można mówić o tym, że zadymiarze zostali opłaceni przez "władzę". Jestem bardzo sceptyczny co do tego, bo idiotów-dresów/kiboli nie brakuje. I nie zdziwiłbym się jakby przyjechali się tylko ponapierdalać, jakby policji nigdy nie było.
Ahhh jak miło czytać posty typu "chamy,bydlaki, hołota", wiadomo mechanizm jest prosty jeśli oni to hołota to my automatycznie stajemy się "nie-hołotą", jest to tylko wyraz kompleksów wyrosłych z PRLu gdzie wielkie masy ludzi dostały się (a bardziej uważały się za elitę), a krótko mówiąc "słoma z butów nadal wystaje nawet jak się ma garnitur Armaniego".
To że sobie krzyczą "***** TVN" to tylko efekt propagandy jaką jest odstawiana w tej niby stacji i głoszona przez ich "wybitnych przedstawicieli" pokroju Jakuba "Kuby" Wojewodzkiego, czy Miecugowa ofiary bestialskiego ataku, na jakże obiektywnego człowieka.
To że sobie krzyczą "***** TVN" to tylko efekt propagandy jaką jest odstawiana w tej niby stacji i głoszona przez ich "wybitnych przedstawicieli" pokroju Jakuba "Kuby" Wojewodzkiego, czy Miecugowa ofiary bestialskiego ataku, na jakże obiektywnego człowieka.
garota napisał/a:
ale każdy pracowity i mądry człowiek radzi sobie i żyje jak mu się podoba. \
Toś dojebał jak Cię rodzice z domu wypierdolą to inaczej będziesz śpiewał,
jak mu się podoba... no kurwa
Niby panorama jest ale jakby coś brakowało. Idź w chuj z tym kamerzystą.
Widze że na sadolu sami zdrowi ludzie wydawałoby się Z jednej strony gardzą lewacką hołotą i obecną władzą ale też dostrzegają pewne wady drugiej strony i nie przyjmują wszystkiego co "jest po prawej" za pewniki Proponuje abyśmy założyli razem wszyscy własną partie. Trzeba wymyślić jakąś nazwe która w kilku słowach byłaby zarówno: rasistowska, obleśna, głupia, sucha, sadystyczna i idiotycznie-elokwentna.
Czytając większość komentarzy zastanawiam się nad tym, jak piękne musi być życie sprzed telewizora...
garota napisał/a:
...prymitywni, niewykształceni i po prostu niewychowani prości ludzie.
takim stwierdzeniem obrażasz prostych ludzi, powinieneś raczej użyć słowa prostaccy. Lepiej odniosłoby się to do wspomnianej hołoty.
Ja was jeszcze tylko proszę nie porównujcie Danii, Belgii, Szwabii, Francji itd do Polski. Oni mają więcej kasy ale mają też murzynów i arabów. Naprawdę wolicie mieć tak jak ludzie za granicą???? Ja nie.
My walczymy z biedą, bo to chyba jak widzę jest największy problem społeczeństwa, inne kraje walczą o życie. Mój tok rozumowania jest taki bo nie potrzebuję mieć wcale więcej. Znam wartość życia i znam wartość pieniądza. Polak dzięki temu jaki mam trud życia rozumie też jego wartość. Dlatego u nas tak chętnie ludzie się bawią, piją i śpiewają. Więcej socjału i bogactwa, więcej robaków które chcą to mieć za darmo.
My walczymy z biedą, bo to chyba jak widzę jest największy problem społeczeństwa, inne kraje walczą o życie. Mój tok rozumowania jest taki bo nie potrzebuję mieć wcale więcej. Znam wartość życia i znam wartość pieniądza. Polak dzięki temu jaki mam trud życia rozumie też jego wartość. Dlatego u nas tak chętnie ludzie się bawią, piją i śpiewają. Więcej socjału i bogactwa, więcej robaków które chcą to mieć za darmo.
~garota jeden z najmądrzejszych komentarzy jaki przeczytałem na tym portalu!!
I niestety dalej taka cholota i bieda umyslowa bedzie demolowac mienie publiczne, ktore i tak jest m.in. za ich pieniadze dpoty dopoki policja nie dostanie uprawnien do pacyfikacji scierwa jak to ma miejsce w innych krajach.
cda.pl/video/20054b0/Rosyjska-policja-do-walki-z-pseudokibicami
Nie rozumiem jak mozna pozwolic na rozpierdolenie polowy stolicy kraju i bierne przygladanie sie. Sady i tak gowno zrobia bo powypuszczaja ich a pieniedzy nie sciagna bo i z czego jak wiekszosc tego scierwa mieszka z mamusia i nic nie jest jego...
cda.pl/video/20054b0/Rosyjska-policja-do-walki-z-pseudokibicami
Nie rozumiem jak mozna pozwolic na rozpierdolenie polowy stolicy kraju i bierne przygladanie sie. Sady i tak gowno zrobia bo powypuszczaja ich a pieniedzy nie sciagna bo i z czego jak wiekszosc tego scierwa mieszka z mamusia i nic nie jest jego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów