Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę Cię. Nie porównuj 500 "po tuningu przez Hammana" do seryjnego BMW M3. Porównać możesz 500 z M3 G-power. Przy czym to maleńkie gówno dla dzieci, kobiet, emerytów możesz sobie odstawić na półkę. Pozdro
Ojtam, nie trzeba porównywać od razu do G-power Zwykłe M3 E92 przyspiesza do setki w 4,9sek. Tymczasem Abarth 695 Tributo Ferrari (180KM) czy jak to tam się zwie, do setki klepocze w - uwaga - "poniżej 7 sekund". Czyli nadal ponad 6 sekund
Abarth ma 1.4 i 135 KM. Wychodzą także modowane na 180 KM oraz nawet 264(!) KM i 330Nm momentu z silnika 1.4 - Ferrari Edition. Wszelkie Beemki "em-pałer", Calajbry z podtlenkiem elpidżi pozamiatane
Edycja Ferrari ma 180KM, zaś 264KM ma wersja stuningowana przez Pogea Racing (niemiecki tuner ). Niestety, Pogea nie podaje osiągów tego potworka, więc nie można go w żaden sposób sklasyfikować. A skoro nie można sklasyfikować, to on niemalże nie istnieje
A swoją drogą autko fajne, ale za małe, szczególnie dla mnie
Proszę Cię. Nie porównuj 500 "po tuningu przez Hammana" do seryjnego BMW M3. Porównać możesz 500 z M3 G-power. Przy czym to maleńkie gówno dla dzieci, kobiet, emerytów możesz sobie odstawić na półkę. Pozdro
Celowo napisałem "em-pałer" czyli robione z beemek e36 316i
M3 czy M5 fajne auto w każdej generacji
Wy tutaj to jesteście jacyś pojebani. Hejterzy Fiata kurwa pokażcie czym jeździcie i powiedzcie ile wasze gówno ma do setki. I tak wszyscy byście zawyżali moce i zamiast 1.9 TDi 90 km to byście podawali "no kurwa ja to mam Paska VR6 chuj wam w dupe" żal mi was polaczki, zakompleksieni hejterzy i do tego porównują małe miejskie wozidełko z mocnym silnikiem do BMW serii 6, kurwa wyjdźcie.
Masz Fiata? Ojej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów