📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mowie juz o tym, ze ludzie lubia sciagac filmy i wstawiac na youtuba na swoim koncie, ze niby nowosc.
Ale ten film ma rok i sadzisz , ze go tu nie bylo ?
Widzialem go tutaj 3-4 razy. Raz samotny film ik a reszta w kompilacjach ?
In ternet na komunie dostales czy co ?
Ale ten film ma rok i sadzisz , ze go tu nie bylo ?
Widzialem go tutaj 3-4 razy. Raz samotny film ik a reszta w kompilacjach ?
In ternet na komunie dostales czy co ?
To nie jest Polska. On może sobie kupić drugi motocykl jeszcze tego samego dnia, bo go na to stać.
Nie moge czytac tych komentarzy.. wiecie chociaz kim sa ci ludzie? sprawdzcie a pozniej komentujcie. a wy inteligenty jak sie bawicie na imprezach? pewnie jak jakis gosc wjedzie na skladaku do rowu to skaczecie wrzeszczac bardziej od nich. no ale co . takie realia
No i 600 dolców za starą cbr poszło się kochać, dwa-trzy dni pracy i odrobi.
Wyczuwam duże stężenie specyficznego rodzaju bólu dupy nazywanego zawiścią.
Wiem że pewnie nigdy nie będziecie się śmiać po tym jak wasz motocykl wpadnie do basenu na takiej imprezce, ale już kurwa proszę skończcie i nie róbcie z siebie większego gówna
Wiem że pewnie nigdy nie będziecie się śmiać po tym jak wasz motocykl wpadnie do basenu na takiej imprezce, ale już kurwa proszę skończcie i nie róbcie z siebie większego gówna
Żałosne....
Zazdroszczę dupeczki motocykle basen melanż kasa która leci z nieba i nie trzeba na nią pracować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów