Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Najlepsze DARMOWE Horrory/Survival Horrory
D................k • 2013-05-19, 22:03
Poprzednie zestawienie darmowych gier cieszyło się dość dużą popularnością i dlatego postanowiłem zrobić kontynuację. Tym razem skupię się na darmowych growych horrorach. Gatunku, któremu wcześniej poświęciłem zbyt mało uwagi.

Kraven Manor

freepcgamers.com/2013/05/kraven-manor.html
kravenmanor.com/

Erie

100-free-games.com/download-erie/

1916 - Der Unbekannte Krieg

freepcgamers.com/2011/06/1916-der-unbekannte-krieg.html
1916.dadiugames.dk/

Labyrinth

thelabyrinthgame.webs.com/

Reszta w komentarzach.
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-05-20, 0:03
Piwko. W niektóre bym sobie zagrał
Zgłoś
7KwiatO 2013-05-20, 0:23
kawał dobrego tematu.
Zgłoś
why 2013-05-20, 0:29 1
na torrentach wszystkie kupisz za darmo...
Zgłoś
o................e 2013-05-20, 0:51
a teraz tak bez napinki, powiedzcie mi kto patrzy na to czy gry są darmowe ? Dla mnie to jest jakies pedanckie podejście do życia...
Zgłoś
anakin 2013-05-20, 1:00
najlepsze te w głownym. Facet gra jakby sam srał w gacie
Zgłoś
jastszomp 2013-05-20, 1:05
Wielki kufel piwa dla ciebie za ten temat przyjacielu.
Zgłoś
pudel89 2013-05-20, 1:52
Dobry jeszcze jest pierwszy F.E.A.R z dodatkami. Granie po nocy w słuchawkach potrafi zryć banię.
Zgłoś
Marshal 2013-05-20, 2:15
F.E.A.R dobry jest

Ale w sumie wiekszosc gier to, sa takie same zalozenia tyle ze roznia sie sceneria i z lekka historia. Zazwyczaj cos nas goni i musimy przed tym uciekac
Zgłoś
d................k 2013-05-20, 7:46 1
No to mam zajęcie czekając na Amnesia A Machine for Pigs
Zgłoś
gangstareso 2013-05-20, 9:57
kurwa uwielbiam takie wstawki wielki brovar dla ciebie przyjacielu
Zgłoś
D................a 2013-05-20, 12:41
Amnesia na torrentach też darmowa Poza tym nie wiem dlaczego ludzie się tak tym "Slenderem" jarali, że to takie straszne. Zjebane gówno i tyle, ale gimbazie to starczy, żeby srać po nocach i nie spać.
Zgłoś
Zimny_browar 2013-05-20, 15:52
Jako dobry horror polecam Justina Pizdera.

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
Xenos18 2013-05-20, 15:58
Grałem w kilkna tych „ horrorów " i tak sobie myślę, że chyba trzeba być na poziomie rozwoju gimbazjum żeby się tam czegoś przestraszyć.
Zgłoś
Trzyzet 2013-05-20, 16:43
Kiedyś, kiedy grałem w Quake'a 2 mając 9 lat srałem po gaciach Tak samo Resident Evil 3 i Dino Crisis 2, tak, wszystko na PSX'a ; d
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów