mała kompilacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To mnie zaczyna wkurwiać. Gram za dużo, wywalam pełno kasy w konsolę, kompa i gry, ale nie po to wchodzę na Sadola, żeby oglądać po raz enty gry, które mam na półce i które nie raz miałem już okazję widzieć w serwisach, które OD POCZĄTKU miały służyć wirtualnej rozrywce. Rozumiem wrzucić jakąś mega akcję z BFa, ale takie coś ;/. I jeszcze ta chujowa muzyka.
Ale mnie bania napierdala po wczoraj...
buszta2 napisał/a:
ktoś kojarzy co to za utwór?
Jakaś amerykańska, młodzieżowa kapela metalowa.
@kamil666000
Bo po godzinie gry powinno się robić pół godziny przerwy. Masz za swoje.
Bo po godzinie gry powinno się robić pół godziny przerwy. Masz za swoje.
"No-life - probably the best life in the world"
Sampusti napisał/a:
a czemu nie ma Crysis'a 2?!@!@ SIę pytam
Widać miał większy kryzys niż autorzy tej gry.
Najlepsza gra to Planescape: Torment i żadne Battlefieldy i Skyrimy jej nie pobiją.
up: masz flaszkę u mnie=]
anaraledien napisał/a:
Najlepsza gra to Planescape: Torment i żadne Battlefieldy i Skyrimy jej nie pobiją.
Oj tak, Tormencik ;*. Ile ja w to czasu przegrałem, kawał życia poszedł na tą grę. Cieszę się, że ktoś jeszcze ją docenia.
Cytat:
PS: nie mam dziewczyny miałem kiedyś .... i miałem myśli samobójcze jak mnie zdradziła szmata teraz? ciesze się życiem a nie zawracam sobie dupy dz**kami
Dziękujemy Ci za tę jakże ciekawą i wzruszającą historie.
mati3004 napisał/a:
jak się zwie ta pierwsza nuta?
Ta pierwsza na pięciolinii?
To chyba klucz jakiś tam, na "w".
Ale to nie nuta raczej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów