📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czaja93 napisał/a:
Chyba nie widziałeś tego:
Raz, że to nowa gra - dwa, że tu nic strasznego nie ma. Tylko krew się leje.
Ja też mam takiego faworyta jeśli chodzi o grozę w grach, kiedy byłem bardzo młody - a proszę bardzo - Ace Combat 3: Electrosphere. Świetna gra, ale historia Reny i sposób przedstawienia niektórych cutscenek z pierdoleniem po japońsku mnie skutecznie straszyło. Swoją drogą, jak obejrzałem dzisiaj ten filmik do końca to mi ciarki przeszły. Polecam.
@Czaja93
Bez sensu jest porównywać 13 letnią grę z tą co dopiero wyszła, bądź wyjdzie. Wiadomo, że technologicznie są między nimi lata świetlne różnicy. Ja po prostu mam do Soul Reavera sentyment i zawsze kiedy oglądam to intro lub gram, ciary na plecach murowane
Bez sensu jest porównywać 13 letnią grę z tą co dopiero wyszła, bądź wyjdzie. Wiadomo, że technologicznie są między nimi lata świetlne różnicy. Ja po prostu mam do Soul Reavera sentyment i zawsze kiedy oglądam to intro lub gram, ciary na plecach murowane
Jeśli chodzi o samą grafikę trailerów, to od 1994 do 2007 zawsze blizzard przodował. Począwszy od Warcraft: Orcs and Humans do Wow: The Burning Crusade. Pamiętam, że najwięcej ludzie srali z podniety przy przerywnikach z Warcrafta 3, gdzie teraz one nie robią już wrażenia
Ojej, dziadkowie przypomnieli komuś o dawnych gierkach.
@2482045 Co ty pierdolisz, dalej są zajebiste.
Piwo za Kain'a
porównaj sobie daty wydania...
Legacy of kain soul reaver 12 grudnia 1999
Wiedźmin zabójcy królów 17 maja 2011
Jakieś pytania ?
Czaja93 napisał/a:
Chyba nie widziałeś tego:
a wiesz gimbusie ile jest lat różnicy między tymi grami?
Up
Jak my graliśmy w te "hardcorowe" gry to on jeszcze w pampers walił
Jak my graliśmy w te "hardcorowe" gry to on jeszcze w pampers walił
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów