Odpowiedz użytkownika na :Najlepsze komentarze youtube
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Odpowiedz użytkownika na :Najlepsze komentarze youtube
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oczywiście w chuj malkontentów, jebcie się na ryj pierdolone pizdeczki i zróbcie lepiej Dla autora piwko i gratki bo bądź co bądź trochę roboty nad tym było. A i efekt jest przyjemny
BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To kurwa pisać lepsze
BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To kurwa pisać lepsze
Leniwy chuj zebrał słabe komentarze sprzed kilku dni, zostawiając te naprawdę dobre starsze. Ponarzekałem to idę się pierdolnąć spać.
Cytat:
Oczywiście w ch*j malkontentów, jebcie się na ryj pie**olone p*zdeczki i zróbcie lepiej Dla autora piwko i gratki bo bądź co bądź trochę roboty nad tym było. A i efekt jest przyjemny
BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To k***a pisać lepsze
bardzo łatwo Cie zadowolić, do końca życia będziesz ruchał psa
Przykro mi ,ale niestety chujowe...
osobiście nie mam czasu na robienie głupich filmików, ale jak już się koleś za to zabrał to mógł się bardziej wysilić. Szczerze mówiąc to nie dam piwa, bo lipne.
Hujowe! Krótko i na temat. Ty to dla youtube robisz co nie przegląda sadistica i kolejną kompilację czy dla wyjadaczy sadistica którzy np. nie chcą dwa razy oglądać tych samych filmów? Pomysł ok, ale jak byś tak z 5 lub 10x skrócił - było by piwo.
zaraz zglosze ze to duplikat
jasne ze kurwa czeszto sie nei zgadza ze najlepszy komentarz/najwiecej piw to komentarz z pierwszej strony bo dla ludzi się nie chce przejrzeć np. 2 i 3 strony komentarzy a tam często też są perełki
jasne ze kurwa czeszto sie nei zgadza ze najlepszy komentarz/najwiecej piw to komentarz z pierwszej strony bo dla ludzi się nie chce przejrzeć np. 2 i 3 strony komentarzy a tam często też są perełki
Zapodajcie linka do tego zrytego filmu o ślimaku na samolocie
To może jeszcze zestawienie najlepszych komentarzy pod tego typu zastawieniami ?
Pierwszy raz cos takiego robiłem, dzieki za sugestie następny film na pewno będzie o niebo lepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów