Pamiętacie Klocucha ? Najlepsze fragmenty jeszcze za czasów kiedy dostawał same dislike'i pod filmikami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pamiętacie Klocucha ? Najlepsze fragmenty jeszcze za czasów kiedy dostawał same dislike'i pod filmikami
FanBongmana napisał/a:
jeszcze za czasów kiedy dostawał same dislike'i pod filmikami
A to teraz jest inaczej ?
To jest najlepsze
0:53, 1:12, 1:35, 1:48, 1:53, 2:02
Wygrałeś..wygrałeś Ty i ten klocuch. Chyba najbardziej rozjebały mnie te "kości". Czemu dopiero teraz dowiedziałem się o tym człowieku? Jeszcze ten jego wkurwiający głosik.. hahahahaha no nie mogę ze śmiechu
Wygrałeś..wygrałeś Ty i ten klocuch. Chyba najbardziej rozjebały mnie te "kości". Czemu dopiero teraz dowiedziałem się o tym człowieku? Jeszcze ten jego wkurwiający głosik.. hahahahaha no nie mogę ze śmiechu
Ej to pawlak brat typa odemnie z klasy
wyjaśnijcie mi czy to serio typ od kilku lat nagrywa tyle filmików gdzie w KAŻDYM błędnie nazwie grę i napierdala takimi tekstami dziwnymi czy to zwykły trolling? swoją drogą jak trolling to koleś musi mieć nieźle nasrane w bani
Ej to pawlak brat typa odemnie z klasy
@janich1996 to luz, wez mu powiedz zeby mi na jutro wzial 2 zl do budy bo mu pozyczalem przed matma na hot doga w sklepiku
zjebany szczaw guwno na we łebie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów