Kompilacja najelpszych momentów z filmu Jackass 3D : D niezle poje**
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystko fajnie.. tylko akcja ze ścięciem drzewa jest z koleszkowców a nie z jackas. Pozdro
kserolol
Wszystko fajnie.. tylko akcja ze ścięciem drzewa jest z koleszkowców a nie z jackas. Pozdro
Akcja z drzewem jest z jackass'a, jestem autorem tego filmiku więc wiem : ) www.youtube.com/user/Pireekk
Akcja z drzewem jest z jackass'a, jestem autorem tego filmiku więc wiem : ) www.youtube.com/user/Pireekk
Obeliks napisał/a:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,9819776,Ryan_Dunn__gwiazdor_programu_Jackass_zginal_w_wypadku.html
Z tego niestety brak materiału...
Nie sprecyzowawszy, chodziło że podczas wykonywania numeru
Dla Knoxville'a i spółki zawsze piwo się znajdzie!
Karny kutas za zastąpienie oryginalnego dźwięku jakimś "utworem muzycznym"..
Niezłe poje z ciebie i twojej cenzury...
Do Modów:
Dlaczego część filmów z najlepszymi scenami wrzucacie do: sadistic.pl/najlepsza-scena-z-filmu-serialu-zbiorczy-vt65303,495.htm1065376
a drugą część wrzucacie na główną w oddzielnym temacie?
Dlaczego część filmów z najlepszymi scenami wrzucacie do: sadistic.pl/najlepsza-scena-z-filmu-serialu-zbiorczy-vt65303,495.htm1065376
a drugą część wrzucacie na główną w oddzielnym temacie?
Fakt zajebiscie sie to oglada, ale taka muza smieszna nigdy nie bedzie pasowac do jackasow...!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów