Bo przy piciu wódki, najważniejsze jest za co się pije!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie było mojego ulubionego
"no to kręciła betoniara cement"
"no to kręciła betoniara cement"
Polecam odcinek z Ferdynandem K. .Wcześniej przeczytać trzeba proces kawki Bardzo inteligentny serial.
no to sie dzis moge juz spokojnie napic bo juz nie wiedzielismy za co pic
Cytat:
A ja głupi zawsze myślałem, że to chodzi o najebanie się, a toasty to tylko taki zwyczaj...
Kobieta facetowi potrzebna jak okrętowi kotwica. To za krążownik Aurora, który miał tych kotwic cztery.
Za Ferdka zawsze browar. Komedia głębsza od dupy grycanki.
Za Ferdka zawsze browar. Komedia głębsza od dupy grycanki.
Z Ferdkiem to bym się kurwa napił!
żeby zagrać zwykłą rolę to nie trzeba jakiegoś wymyślnego aktora ...
ale idiotę to musi zagrać ktoś kto ma talent !
Ferdek piwo !
ale idiotę to musi zagrać ktoś kto ma talent !
Ferdek piwo !
wzl00 napisał/a:
Ja pierdole kurwa jego była zajebana mać !!!!! Co to za jakaś pierdolona moda w tym jebanym internecie żeby wszystko krytykować i zmieszać z błotem? Prawda jest taka że jak srałeś w gacie i prosiłeś mame zeby Ci zrobiła kanapki do podstawówki to oglądałeś Ferdka i smiałes sie z każdego odcinka. Ale nie, teraz zeby sie wyróżnić w necie to musisz pierdolić jak poparzony...
Jeśli za przeklinanie w internecie dostaje się wyimaginowane punkty u czternastolatków, to za ten post należy Ci się jakiś mnożnik.
pl.wikiquote.org/wiki/Świat_według_Kiepskich tutaj tego więcej
Bądź co bądź - były to głupoty, ale zawsze z jakimś ukrytym przesłaniem lub morałem. Tragiczne spojrzenie na polskiego obywatela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów