Dla mnie jeden z najlepszych sportów, szkoda że w Polsce jest on na małą skalę... Po tagach nie znalazłem tej kompilacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dexter2012, Wielki dzięki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Hokej to jeden z ostatnich prawdziwie męskich sportów. Najlepszym dowodem jest to, że jak powstawał to najpierw chłopaki wymyślili ochraniacze na jaja a dopiero lata później doszli do wniosku, że kaski też się przydadzą.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Przydałbym nam się taki model Szwajcarski gdzie ściagnięto kanadyjskich trenerów i postawiono na młodzież. Dziś Szwajcaria potrafi z najlepszymi zrobić niespodziankę. A nasza młodzież już nawet z Meksykiem i Australia potrafią grać
Przydałbym nam się taki model Szwajcarski gdzie ściagnięto kanadyjskich trenerów i postawiono na młodzież. Dziś Szwajcaria potrafi z najlepszymi zrobić niespodziankę. A nasza młodzież już nawet z Meksykiem i Australia potrafią grać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów