Perfekcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nikt tego nie napisał to będę pierwszy : całkiem ruchable jest ta Dzenifer
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a teraz biegusiem do kuchni uprawiać garning
Foodman napisał/a:
Wrzucając ten filmik na sadistic spowodowałeś że został on obejrzany przez większą ilość osób niż curling ma kibiców
Sport narodowy w Kanadzie.
Hala bardziej wypełniona niż stadion Narodowy w W-wie.
Tak, śmiej się z tego dalej.
Pchanie czajników i zamiatanie w jednym
Polega na lekkim roztopieniu lodu( przez szczotkowanie, pocieranie) i przez to nadanie odpowiedniej "trajektorii" dla tego "czajnika".
Polega na lekkim roztopieniu lodu( przez szczotkowanie, pocieranie) i przez to nadanie odpowiedniej "trajektorii" dla tego "czajnika".
Liczbę osób, jak już. Nie ma czegoś takiego, jak "ilość osób".
Z doświadczenia wiem, że najlepiej zasypia się właśnie podczas oglądania curlingu i snooker'a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów