📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś do breakdance puszczało się jakiś rap a nie elektroniczne gówno.
Kurewsko wielki potężny browar w wielkim kuflu wyjebaną pianką... za muzę.
@up
a co powiesz o electro?
a co powiesz o electro?
Troszke szkoda że zostało opublikowane to co trafia do widza najbardziej,czyli powermovsy,ale nie po tym rozpoznaje się dobrego bboya,w tym chodzi o flow i inwecję twórczą.
Takie sobie, mój kot robi podobnie jak mu się kawałek taśmy przyklei.
Łatnie majtają 2011 rok należy do nich
Ale i tak najlepszy bredgens i muzyczka to supa dupa flaj ;]
Ale i tak najlepszy bredgens i muzyczka to supa dupa flaj ;]
bloodwar napisał/a:
Żeby się podniecać tańczącymi nastoletnimi chłopcami to trzeba być chyba pedałem! Albo homoseksualistą!
zaloze sie zebys nawet dziesieciu pompek nie zrobil i zal ci dupe sciska
Niby dobre ale że ja potrafie tylko siedzieć przed kompem i pierdolić głupoty to powiem że chujowe.
Jak te małpie figle można nazywać tańcem?
Pała mi kurwa nie stoi jak to widzę, ale w chuj to doceniam, bo to coś więcej niż tylko siedzenie przed kompem i narzekanie na filmiki na sadolu. To lata ciężkiej, w chuj ciężkiej pracy i teraz mogą wyrywać dupy zamiast pisać "ruchałbym" pod filmikiem na Youtube
Ciekawa kompilacja, dużo fajnych wrzutów !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów