Julka zajebała ojcu z garażu elektrody do spawania bo myślała, że to zimne ognie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam widzę w jej ojcu sadola.
"Tata, kup mi zimne ognie na impreze"
"Trzymaj, całą paczkę"
A tak BTW. Suka już nazbierała 2,5 kafla w 24 godziny na streamie.
"Tata, kup mi zimne ognie na impreze"
"Trzymaj, całą paczkę"
A tak BTW. Suka już nazbierała 2,5 kafla w 24 godziny na streamie.
tomek84984 napisał/a:
Ja pierdole ale ona jest tępa oto przyszłość naszego narodu hahaha z taką inteligencja ten kraj zniknie z map swiata
Przypominam, że "inteligencję" wybili nam Rosjanie i Niemcy. Obecnie 4/5 Polaków, to potomkowie chłopów pańszczyźnianych, w zaledwie 3 - 4 pokoleniu. Mediana IQ w Polsce, to 97. Mamy, przy tym, system nauczania, nastawiony na szablonowe wkuwanie pamięciowe, który pozwala zdobyć sporo wiedzy teoretycznej, ale prawie żadnej wiedzy praktycznej; i bez większych możliwości wsparcia rozwoju intelektualnego na wczesnym etapie. W rezultacie, około 78% Polaków (nawet tych dobrze wykształconych) charakteryzuje się analfabetyzmem wtórnym, nie rozumiejąc w pełni, albo wcale, czytanego tekstu lub oglądanego, czy słyszanego, przekazu informacyjnego. Nie oczekuj, więc, od większości mieszkańców Polski, nie tylko szerszej wiedzy praktycznej, ale nawet prób logicznego myślenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów