📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najsmutniejsze jest to, że jest masa młodych i zawziętych chłopaków, a telewizja promuje takich klaunów.
Toć najmanowi Hołownia wpierdoli ze związaną lepszą ręką i na wózku inwalidzkim
Nie mogę patrzeć na tego durnia. I nie będę oglądał tego. Co zrobił? Odklepał? Czy się poddał pizduś?
że ktoś się godzi występować w cyrku z tym dnem umysłowym jakim jest najman , tragedia
SpeedyG napisał/a:
Kurwa to nie sportowiec, ale trzeba mu przyznać że to bardzo inteligenty gość. Ciągle jest na topie sławy i gra pajaca, ale organizuje te swoje gale, teraz zorganizował galę na narodowym, ma znajomości i pewnie jeszcze postawił u bukmachera na swoją przegraną w tej rundzie przez tko. Obłowił się na pewno, tylko szkoda że Polacy są takimi idiotami i dają się naciągać na oglądanie tego gówna i kompromitacji sztuk walki ksw. Szkoda kasy i czasu, ale widać zysk musi być że to jeszcze organizują.
Właśnie chuja liczyli na 20-30tys ludzi hahahaha. Realia natomiast są takie, że było 3-6tys sprzedanych biletów co jest mniej niż 10% całości. Możliwe, że kurwa ostatni raz coś robił ten pajac. Patrzcie walka wieczoru nie odbyła się, srajmam odklepal, murzyna glowa bolała i nie walczył dalej hahahaha co za cioty i wstyd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów