... czyli walka faceta bez jaj z facetem bez nerki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha saleta tak mędrkuje, że mało sam nie przegrał, mógłby już przestać popisywać się i robić z siebie pajaca na potrzeby mediów, jak najman mu klepał aż miło było popatrzeć, a i brawo dla niego za to pieniądze z walki przeznacza na szczytny cel
A gdzie te męczenia Najmana przez wielkiego Przemka w ringu ? Takie obietnice były a okazało się że Przemuś spanikował . Co do bycia żałosnym wygrywał Najman jednak po jego komentarzu myślę że jest remis . A ze Saleta to sportowiec ... być może ale po walce i komentarzu jakoś nie zauważyłem "sportu".
Wchodzę kurwa z rana i nigdzie nie moge znalezc walki pudziana z masłem!
@jacko. Masz racje w tej walce spotu nie było, a było pajacowanie. Słuchajcie w Polsce MMA sie robi tak popularne, że niedługo twa mroczki bedą sie napierdalać. Czysty biznes
Saleta to też niezła pizda.Dał się tłuc Najmanowi...
Cała gala nawet mi się podobała... Nic prawie z niej nie pamiętam i mam zajebistego kaca;D
Poza zawodnikami którzy tam walczyli to KSW jest jak cyrk objazdowy,nawrzucali sobie podgrzali atmosferę,zrobili fajne szoł i tak ma być.Ludzie kupią bilety,telewizja transmisje,reklamy,fajne dupy tylko powinny więcej pokazać i kasa płynie.Gdyby nie Pudzian i Saleta to by 70% ludzi to olała,kilka lat temu oglądałem wywiad z zawodnikiem mma,jeszcze w klatkach walczyli i ludzie o nich myśleli
o zawodnikach jak o zwierzętach,powiedział że mogła by być kasa większa za walki,reporter się pyta a ile dostają,gostek że 5000 tyś,reporter,dolarów a on że nie że 5000 tyś zł.
o zawodnikach jak o zwierzętach,powiedział że mogła by być kasa większa za walki,reporter się pyta a ile dostają,gostek że 5000 tyś,reporter,dolarów a on że nie że 5000 tyś zł.
To jakaś pedalska przepychanka a nie walka, 3/4 czasu leżą na sobie i szepczą sobie czułości do uszka przytulając się mocno bioderkami...
to na co narzekają, jak po 5 milionów zgarniali? Pazerne zwierzęta w klatkach
dla mnie obaj sa siebie warci. A ostatnie w 2 walki to zenada.
jacko napisał/a:
Podobało wam sie jak Saletamu mu "pocisnal" ? Chyba was pojebalo ! TO był żal na maxa saleta mowil ze pomeczy najmana w stojce a przydusil go łokciem niezdarnie jak ostatni pajac . Najmana wogole niebede komentowal ... ale komentarz salety po walce byl sadystycznie zalosny ! A mogl powiedziec spokojnie poco najman tak kozaczyl itd moim zdaniem saleta sie znizyl do jakiegos przejebanie niskiego poziomu . Wstyd mi za takiego "sportowca"
Poziom walki Najmana był taki sam, jak poziom Twej wypowiedzi.
Saleta się przechwalał,że będzie go męczył itd.a jak było??ryj rozjebany,krew się leje a on bierze mikrofon i perdoli kocopoły.Mógł się chociaż nie odzywać(po strzale pseudo sportowca pada zawodowy mistrz europy boksu i mistrz świata kickboxingu) ehh..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów