Manuka Piglet - 14th January 2010 - Here she is - now 12 days old and getting stronger - could she be the smallest pet pig in the world - we shall see.................. might have to get the guinnes book of records over - there is no record at the moment so might contact them to start it!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Świnia na Świecie? Opis pod filmem
Cytat:
@kudlaty1125
Nie, on woli tysięczny filmik ze stłuczki w Rosji
Nie, on woli tysięczny filmik ze stłuczki w Rosji
kudlaty1125 napisał/a:
@kaspersky16
Wolisz jakieś pierdolenie o przegranym meczu i straconych nadziejach na zwycięstwo me?
A świnka fajna, przynajmniej coś wesołego w końcu.
To jest SADISTIC do chuja, na tej stronie wesołe może być napierdalanie się ruskich blokersów. A tobie polecam tą oto stronę >>> kotburger.pl/
konrad_n napisał/a:
fajnie sobie pochrumkuje
No nie wiem czy fajnie. Dźwięk taki, że nie wiadomo którą stroną
szukałem przepisu na staropolskie danie z udziałem sycaka i dupa...
a pisać mi się nie chce
posmaki.pl/media/2/prosie_1.jpg
a pisać mi się nie chce
posmaki.pl/media/2/prosie_1.jpg
@up w tym wypadku taki świniaczek byłby na kanapkę
Świnia na Świecie? Opis pod filmem
>>>>>>>>>>>>>>FILM<<<<<<<<<<<<<
Kolejny inteligent -.-
Cytat:
Cytat:
Manuka Piglet - 14th January 2010 - Here she is - now 12 days old and getting stronger - could she be the smallest pet pig in the world - we shall see.................. might have to get the guinnes book of records over - there is no record at the moment so might contact them to start it!
>>>>>>>>>>>>>>FILM<<<<<<<<<<<<<
Kolejny inteligent -.-
z 2 mielone beda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów