Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tarzana kręcą. Czego ten Netflix nie wymyśli...
Chłopczyku pomyśl, prawa do małpiego syna ma Disney, więc choćby nawet sto małp wyruchali, to kolesie z Netflix, mimo, że bardzo by chcieli, to mogą sobie trzepać pod wiatr, bo praw autorskich do tego tytułu nie mają.
W przyszłości, zważywszy na popełnione już arcydzieło afrykańskiej kinematografii, znane jako Małpia Syrenka, można się wszystkiego spodziewać, więc jeśli asfaltowy Tarzan, to tylko na Disney+.
Kurwa jak ja potrzebuję broni.
Bardziej mnie zastanawia co tam sie odpierdala że w kominiarce w centrum miasta chodzą 0:13
ooo widzę kolega z zacofanej polski, spokojnie rok dwa moda przyjdzie i do nas, w takim UK to połowa szczyli lata w kominiarkach i lateksowych rękawiczkach ( Ty wiesz, ja wiem dlaczego, ale psiarnia nie chce wiedzieć, w sumie wina skurwiałego prawa) Poważnie wy chłopaki z sadola coś tam wiecie jak jest chujowo na świecie, nie jak reszta mośków i większość tępych dup lecących na ciapackie fujary, popijające latte z costy za ostatni grosz. Niestety nie wiecie , nie czujecie tego dreszczyku idąc wieczorem do sklepu czy przez park , będzie nóż czy nie będzie , tu kurwa już oklepów nie ma, takie 60% na kosę a nie limo pod okiem. Odkładam ostatnie dwa miliony , pluję na zachód i jadę w bieszczady, wypierdalam neta i sobie żyję spokojnie, bez kitu takie marzenia
Bardziej mnie zastanawia co tam sie odpierdala że w kominiarce w centrum miasta chodzą 0:13
No właśnie. Goły czarnuch mi nie straszny, tym bardziej, że ten to żaden naćpany menel. Ale każdy gość na ulicy w kominiarce kojarzy mi się z bandytą albo terrorystą.
No właśnie. Goły czarnuch mi nie straszny, tym bardziej, że ten to żaden naćpany menel. Ale każdy gość na ulicy w kominiarce kojarzy mi się z bandytą albo terrorystą.
mi z faszystowskim antifiarzem
ooo widzę kolega z zacofanej polski, spokojnie rok dwa moda przyjdzie i do nas, w takim UK to połowa szczyli lata w kominiarkach i lateksowych rękawiczkach ( Ty wiesz, ja wiem dlaczego, ale psiarnia nie chce wiedzieć, w sumie wina skurwiałego prawa) Poważnie wy chłopaki z sadola coś tam wiecie jak jest chujowo na świecie, nie jak reszta mośków i większość tępych dup lecących na ciapackie fujary, popijające latte z costy za ostatni grosz. Niestety nie wiecie , nie czujecie tego dreszczyku idąc wieczorem do sklepu czy przez park , będzie nóż czy nie będzie , tu kurwa już oklepów nie ma, takie 60% na kosę a nie limo pod okiem. Odkładam ostatnie dwa miliony , pluję na zachód i jadę w bieszczady, wypierdalam neta i sobie żyję spokojnie, bez kitu takie marzenia
Jeden z lepszych strumieni świadomości w tym tygodniu na sadolu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów