📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@outsidethebox86
Kręci śmigłem to się pod filmiki z harda, tamto wysoko to zwykłe subiektywne stwierdzenie.
Kręci śmigłem to się pod filmiki z harda, tamto wysoko to zwykłe subiektywne stwierdzenie.
parolpl napisał/a:
@outsidethebox86
Nie wnikam co i gdzie faceci sobie robią. Wolność Tomku w swoim domku.
Heh myślałem że, tatuś kreatywniejszy i jak nikt nie widział, to pomiędzy świeczki na torcie, włożył petardę hehehehehe. XD
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pewnie ma 12 lat... jeszcze mu urośnie.
Ja pierdole jacy wy jesteście niedojebani. Człowiek beke kręci, a ci wierzą w każde słowo. Przygłupy pierdolone.
Pierre_Dolec napisał/a:
No fajna, puknęło by się. Mamusię też
Puknąć to sobie najwyżej możesz w jajko dzbanie
Wiedziała, że stara coś zjebie bo pamieta słowa starego od dzieciństwa. Dorasta więc niech bedzie wikingiem i zrozumie, że jak za lat pare nie przyszyje sobie kutasa to czeka ją to samo albo lewitowanie w lewacko feministycznym gówinie któremu nadaje miano walki o siebie. Tak czy inaczej szansa jest - oby geny starej nie były tak mocne - w starym nadzieja jak nie był pizdą a sadolem to bedzie sponczi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów