📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niejaki "Popesław V" król Albanii wyznaczył nagrodę za głowę tego kolesia co go tutaj gra bo blizna jest za bardzo przesunięta w lewo...
Ten ostatni typek to jakas porazka.
Pierdolicie, rozjebało mnie to bo chłopaki dobre teksty walą i beke przy tym mają a wy się spinacie że hip-hop taki i owaki a wy czego do chuja pana słuchacie pedała bibera czy stare pruchno madonne a może rolo z miesa gage
Nie, no drugi koleś naprawdę dobrze rapuje:) Ostatni trochę zaniża poziom, ale da się posłuchać
artiks2 napisał/a:
Dobra parodia, epickiego kawałka.
3
2
1
Hejt me.
Nope, lepiej podaj co to za kawałek, będę się bardziej cieszył z tego nagrania, bo rapu nie słucham. A Ci co myślą że chłopaki zrobili to na poważnie, to nie łapią ironii strasznie.
wlatca852 napisał/a:
kurwa jak ja gardzę rapem i tymi ciotami łysymi
domyślam się że jesteś jakimś metalowcem. nie jestem fanem ani rapu ani metalu ale mam słówko na obronę rapu (bo do niego się odnosisz). rap to nie jest to co ku*wa widzisz w telewizji. rap to jest uzewnętrznianie swojego światopoglądu poprzez muzykę gatunku rap. tak samo jest z metalem tylko tutaj uzewnętrznianiem jest krzyk. w jednym i drugim są tzw. chłamy. ten co gardzi jakimś gatunkiem muzyki jest dla mnie albo gimnazjalistą albo kretynem. kim ty jesteś?
Strasznie chujowe chetnie bym im najebal
bobek ze skaryfikacja mnie rozjebal. a ogolnie to u mnie na wsi podobnie. pozdro
kurwa, to są moi kumple, nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo inni są na codzień
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów