📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Rozumiem, że ta kompilacja to tylko na Święta i więcej takich nie będzie?
Połowę tych filmów oglądała moja matka, gdy ja jeszcze siedziałem w brzuchu i słyszałem, jak mówiła, że to straszne suchary już są...
@UP chyba cie niuniek popierdoliło ... albo mas problemy z czytaniem ze zrozumieniem
SUM 41- noots
SUM 41- noots
spoko dobry piosenki da się słuchać :] z napadem jest dobre i ostantie
To ten 2010 tyle trwał ? Kurwa, wiedziałem, że ta ostatnia śpiączka po imprezie to nie była jedna noc.
1:01min.... ta cała akcja to FAKE ! ;<
Typy wsiadają do samochodu a za nimi w tle policja ;< ktora stoi... i rusza kiedy już wszyscy sa w środku....
Polscy mundurowi są już lepsi ; )
Typy wsiadają do samochodu a za nimi w tle policja ;< ktora stoi... i rusza kiedy już wszyscy sa w środku....
Polscy mundurowi są już lepsi ; )
Zbieranie kawałków do tej kompilacji "2010" trochę się przeciągnęło w czasie, bo ponad połowa filmów pochodzi sprzed 2000 roku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów