@szer.Lucjan
Tak więc drogi przyjacielu:
Po1. Nie oceniaj ogółu po zachowaniu jednostki, to że "jacyś tam Twoi koledzy" kupili sobie repliki i się wożą i uważają za nie wiadomo kogo to już ich sprawa i jak to mówi śmierć frajerom. Prawdziwi fani i pasjonaci ASG NIGDY nie wożą się ze swoim sprzętem i nie uważają się za jakichś żołnierzy czy Rambo czy c**j wie kogo, bo to tylko zabawa.
Po2. Fakt są plastikowe repliki, ale są też metalowe więc o co chodzi ? Każdy kupuje to na co go stać proste i logiczne. Jak już mówimy o kosztach to nie wiem który sport jest tak do końca droższy. Repliki w obu sportach są w podobnych cenach w zależności od mocy, sposobu wykonania, producenta i c**j wie jeszcze czego... zaś różnica w cenach kulek pomiędzy tymi dwoma sportami jest kolosalna...
Po3. Co do nieprzyznawania się do tego czy ktoś dostał czy nie, hmm w tej sprawie uważam, że to właśnie debilne, że musicie mieć dowód na to, ze ktoś dostał w postaci plamy z farby OMG to po c**j idziecie się bawić jeżeli macie zamiar nie przyznawać się do trafień, proste zasady fair play...
Na koniec dodam, że w ASG bawiłem się jakieś 2 lata i niestety z powodów finansowych na razie musiałem przerwać tę zabawę, ale na pewno do niej wrócę. Ludzie nauczcie się szanować czyjeś hobby... Uważam, że oba te sporty są super i pewnie będę brał udział w rozgrywkach obu typu