📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[*] Naród w żałobie
Tyle wysiłku i pracy poszło się pierdolić. Dziwne że w Meksyku to nie jest legalne, zwłaszcza jak w ciągu roku giną tam tysiące ludzi z powodu wojny narkotykowej.
ja osobiście jestem zwolennikiem palenia marihuany
Tak kurwa jak wypalaja zioła to ekologów niema, a powinni!!!! Być!!!!
Jebani barbarzyńcy !
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
tvn24.pl/12691,1710792,0,1,wielkie-palenie-marihuany-w-meksyku,wiadomosc.html
Shokk-Nie wiem co tam znalazłeś ale severn95 chyba lepiej szuka...
Shokk napisał/a:
E Viola maps.google.pl/maps?q=mexico&hl=pl&ll=23.025889,-101.753933&am...
a na wschód obok plantacji liceum ogólnokształcące
zavv napisał/a:
już wiem co chcę w życiu robić-wypalać nielegalne plantacje marihuany ;D
no to do niezobaczenia:P
KToś mi wytłumaczy, czemu to jest przykryte czarną płachtą? Żeby wchłaniać promienie słoneczne? Przecież to pustynia. Dla ukrycia to raczej nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów