📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magiczne drzwi. Francuz po ich przekroczeniu zaczyna szprechać pa dojcz.
Znając zachodnich sąsiadów są oni na tyle leniwi, że nawet na 1 piętro będą się nią cisnąć. Z drugiej strony jak miałbym cisnąć na 9 piętro schodami to jednak nie śmiałbym się z tej windy.
Mogliby tam w ściance, na wysokości pasa, zamontować 'fleszlajta', przynajmniej byłoby co robić.
moja Mama to by tam na zawał zeszła zaraz po zamknięciu się drzwi
@UP
Kawał spoko, sadolowy i w ogóle, ale z tym ,,pisze'' to mógłbyś się ogarnąć...
Kawał spoko, sadolowy i w ogóle, ale z tym ,,pisze'' to mógłbyś się ogarnąć...
HAL9000/2 napisał/a:
Co pisze na drzwiach wind w Polsce?
6 osób lub 500 kg.
A co pisze na drzwiach wind w Etiopii?
500 osób lub 6 kg.
Bo tam zamiast łóżek piętrowych mają żaluzje
HAL9000/2 napisał/a:
6 osób lub 500 kg.
500 osób lub 6 kg.
jest napisane do kurwy nędzy.
Cytat:
6 osób lub 500 kg.
500 osób lub 6 kg.
A w Ameryce?
500 kg lub 1 osoba
@Svenlee
Nie wszędzie jest tak, jak w Polsce, że wyjście z warsztatu zajmuje konserwatorowi około godziny + dojazd, a w nocy, weekendy i święta możesz zapomnieć o szybkiej interwencji.
Mi się kiedyś w Austrii winda zablokowała. Wystarczyło nacisnąć dzwonek, powiedzieć co się stało. Po około wódziestu minutach przyjechał technik z narzędziami i odblokował windę. Dodam, że było około pierwszej w nocy.
Nie wszędzie jest tak, jak w Polsce, że wyjście z warsztatu zajmuje konserwatorowi około godziny + dojazd, a w nocy, weekendy i święta możesz zapomnieć o szybkiej interwencji.
Mi się kiedyś w Austrii winda zablokowała. Wystarczyło nacisnąć dzwonek, powiedzieć co się stało. Po około wódziestu minutach przyjechał technik z narzędziami i odblokował windę. Dodam, że było około pierwszej w nocy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów