akcja od 0:25
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
akcja od 0:25
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dback napisał/a:
Kolejny idiota, który nie wie czym jest technikum i wywyższa liceum nad technikum
- nigdzie nie napisałem, że liceum od technikum jest lepsze
- nie wyzywaj mnie
- kompleks jakiś masz, że tak agresywnie reagujesz?
Conscribo napisał/a:
kompleks jakiś masz, że tak agresywnie reagujesz?
Mam owrzodzenie dupy i atakuję na wszelkie możliwe kierunki!
No no, skończycie szkołę to się dowiecie, że taki zabawne pierdolnięcie kosztuję u dentysty plus minus 1000 zł.
Jestem w szoku. Tak samo jak alton zawsze myślałam, że ~angel jest babą o.O Szok! Upiję się dzisiaj z tej okazji...
Miranda napisał/a:
Jestem w szoku. Tak samo jak alton zawsze myślałam, że ~angel jest babą o.O Szok
to chyba czas pomyśleć nad zmianą nicka
pamietajcie, jak robicie salta to nie dajcie sie nagrac bo takie cioty moga użyć przeciwko wam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów