Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież widać że Prowokacja a Wy łykacie. Policyjna Kurtkę i pełny rynsztunek z bazaru aby pokazać dla przykładu
Rozumiem gdyby to robili okradzeni obywatele.. Ale chyba policja jest od przestrzegania prawa i doprowadzenia złodziejów pod sąd. Gdyby taka akcja odwaliła się w Polsce.. Ci wyżej w kom.. od razu by zaczęli jebać na psiarskich, że gdzie tu prawo. Film pokazuje patologię po jednej i po drugiej stronie, gdzie to jedni i drudzy łamią prawo.
Przestań pierdolić lewaku. Takie zachowanie powinno być windowane na piedestał. Dajmy większe przyzwolenie bogacić się na czyjejś krzywdzie. Jak dla mnie - mogą ich publicznie powiesić
po wojnie, a właściwie po przejściu frontu z Mazowsza ciągnęły "karawany" szabrowników na mazury (dziadek żony mówił, że raz w takiej karawanie pojechał i więcej nie pojedzie bo za dużo się napatrzył.. na co?? tego mogę się domyślać)
podczas powodzi z 1997 na Wrocław zjechała się "elyta" patologii
także zawsze jak jest nieszczęście znajdą się pasożyty żerujące na nim niezależnie od kraju
Rozumiem gdyby to robili okradzeni obywatele.. Ale chyba policja jest od przestrzegania prawa i doprowadzenia złodziejów pod sąd. Gdyby taka akcja odwaliła się w Polsce.. Ci wyżej w kom.. od razu by zaczęli jebać na psiarskich, że gdzie tu prawo. Film pokazuje patologię po jednej i po drugiej stronie, gdzie to jedni i drudzy łamią prawo.
Szbarownika ci żal .... Wjebie ci się do twojego zwalonego domu i zacznę ci fantować to co powiesz proszę kurwa wejś sobie bo i tak już mi się nie przyda czy też byś napierdalał mnie równo pałą?
Brawo dla tureckiej policji.
Serio wielki szacun, bez zbędnego pierdolenia się w sądy
Super kraj gdzie policja maltretuje publicznie ludzi a polaczki mało ze szczescia sie nie zesrają
Za polaczki żul powinien ci nasrać do ryja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów