Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strzelają z Browninga 0.50 i z Thompsona M1928 .45
Murzyny to ssaki, a chcesz do nich napierdalać. Zresztą jakbyś nie wiedział dzik to szkodnik taki sam jak murzyn.
Murzyni to pasożyci cudzożywni.
Masakra, jaki zlot bambinistów w komentarzach, standard pod tego typu materiałami. Ojej, do dzików nakurwiają, jak bardzo wam ich szkoda, a gdy człowiek ginie śmiercią tragiczną to hahaha, hihihi, dobrze tak skurwysynowi. Macie srogo najebane pod kopułami jeśli życie zwierząt ma dla was większe znaczenie niż życie ludzkie.
Ludzie to zwykłe kurwy
Dla wszystkich niedojebow, na poczatku oryginalnego filmu chlop tlumaczyl ze robi to poniewaz te zwierzeta niszcza, wyjadają, i rozkpuja uprawy polne i są zwykłymi szkodnikami, ch*j z tym ze na samą bron przeciw lotnicza jaka jest tu uzywana poszlo przynajmniej z 50 k to dla niego chyba nie duzy wydatek
A w Polsce nie trzeba zapierdalać i strzelać z byle gówna - bo są odszkodowania
Kurwa, w Warszawie tyle jest dzików, że przez 20 lat mieszkania na wsi nie widziałem ich tyle i z tak bliska, jak przez miesiąc mieszkania w Warszawie. Ale w stolicy jest w chuj bambinistów, nic z nimi nie zrobią, bo szambelan Czaskoski to tchórz, skoro co drugi lewacki idiota na pejsuniu ma nakładkę na profilowym "jestem z dzikiem". Także chuj, zapraszam na takie safari do Farszafki.
Przez przypadek cwelu dałam ci piwo bo widzisz ,prostym wieśniakiem jesteś co sam przyznałeś i dlatego takim niedorobem co myśli ,że jak do Warszawki zajechał słoik jeden to jest wielkim panem i by zwierzęta niewinne chciał zaraz na kiełbasę przerobić jak w jego Pcimiu ,sam się zutylizuj zryty deklu
Murzyny to ssaki, a chcesz do nich napierdalać. Zresztą jakbyś nie wiedział dzik to szkodnik taki sam jak murzyn.
Szkodnik to cię zrobił niestety na szkodę tej planety ,jedynie co wiesz to że masz stuleję
Głupie cioty cwelaste ,z giwera to są kozacy ale niech stanie oko w oko ze zwierzem to będzie malutki jak jego siur
Przez przypadek cwelu dałam ci piwo bo widzisz ,prostym wieśniakiem jesteś co sam przyznałeś i dlatego takim niedorobem co myśli ,że jak do Warszawki zajechał słoik jeden to jest wielkim panem i by zwierzęta niewinne chciał zaraz na kiełbasę przerobić jak w jego Pcimiu ,sam się zutylizuj zryty deklu
Szkodnik to cię zrobił niestety na szkodę tej planety ,jedynie co wiesz to że masz stuleję
O co pedale masz ból dupy? Dziki sarny jelenie zające i inne dzikie zwierzęta się zabija i zjada i to chyba normalne? Na półkach myślisz że zwierzęta są zagłaskiwane na śmierć i dopiero bezboleśnie idą spać?
Nie kurwa. Każdemu trzeba dać w łeb, poderżnąć gardło i spuścic krew
Głupie cioty cwelaste ,z giwera to są kozacy ale niech stanie oko w oko ze zwierzem to będzie malutki jak jego siur
Hahaha idź znajdź jakies ruchanie albo banana zjedz bo swirujesz
Masakra, jaki zlot bambinistów w komentarzach, standard pod tego typu materiałami. Ojej, do dzików nakurwiają, jak bardzo wam ich szkoda, a gdy człowiek ginie śmiercią tragiczną to hahaha, hihihi, dobrze tak skurwysynowi. Macie srogo najebane pod kopułami jeśli życie zwierząt ma dla was większe znaczenie niż życie ludzkie.
twoje na ten przykład nie ma żadnego
Swoje kaszojady mógł wypuścić z domu i napierdalać w niech ewentualnie w swój gruby pusty łeb
albo ciebie w kake
Jebany wieprz sądzi że jest mucho mimo że trzeba nawet mu tłustą dupę wozić żeby cokolwiek dogonił.
sądzi że jest "dużo"? ty imbecylu jebany?
Zrozum baranie, że cały świat odpierdala dziki. Wiesz ile dzików zabija się u eko-Niemców? Zjadłyby nas bez tego dawno temu. Mnożą się jak króliki, nie znają antykoncepcji i nie mają naturalnego wroga, który kiedyś regulował ich populację. Nie odstrzel 200 000 dzików to za rok będzie ich milion do odstrzału, a za dwa lata będzie za późno. Brak drapieżników, masywne pola uprawne pełne żywności i sprzyjający zbijaniu się w duże stada klimat robi swoje. Niestety to jest sytuacja albo my, albo dziki (bo jak opierdolą wszystkie pola to co będziesz zoofilu jadł? Z czego Ci wyprodukują bezglutenowego pierożka i sojową Latte? Łatwo jest obsrywać się nad losem dzika, bo typowa pałka nie rozumie skali zagrożenia.
Bo ludzie to ścierwo. No tak, ty pewnie wierzysz że ludzkie życie to dar od Boga.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów