📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up tyś jest jednak tępak skoro myślisz że USA są tacy szlachetni...
A może demokracja to jakiś wyjątkowy ustrój? Taka sama kurwa jak wszystkie inne - wyzysk mas przez cwaniaków u władzy.
Chętnie zobaczyłbym film o tym jak talibowie napierdalają amerykanów. Zawsze kibicuję tym którzy chcą pogonić karaluchy ze swojego kraju.
chcę na taki sprzęt na święta!
A ja tam lubię Amerykanów za to, że się nie pierdolą z talibami, to jest zaraz i widać to już po Anglii oraz Francji.
czy chodzi im o rope czy nie, zabijają talibów ; sprzątają świat czy to takie złe? osobiście bym powybijał paru szmatogłowych
"A ja tam lubię Amerykanów za to, że..." - lol. A ja nie lubie amerykanow za to ze to amerykanie.
to chyba gdzieś w pobliżu posterunku restrepo.
wyjebali by pakiet z wr40 to by górę zmiotło ;d
wyjebali by pakiet z wr40 to by górę zmiotło ;d
Widać, że Amerykanie nie znają historii. W Afganistanie nikt jeszcze nie wygrał. Jak ruskie nie dały rady to burgery tym bardziej. Szkoda jeno naszych chłopaków :/.
ja pierdole... oglądałem ten filmik i ktoś za oknem zaczął bawić się petardami w kurwa momencie jak tam był wybuch... już się bałem że jakiś ciapaty mieszka gdzieś niedaleko i hamburgery go namierzyły -.-'
erni13 napisał/a:
Nie wiesz o co biega w Afganistanie, więc zamknij kurwa ryj.
Nie wiesz co to ironia, więc nie pisz nic więcej.
pozeracz_kotow napisał/a:
Zanim jakiś jebany bezmózg zacznie jechać po Stanach, to niech sobie pomyśli, czy to złe USA kiedykolwiek zaatakowało DEMOKRATYCZNIE RZĄDZONE państwo?
Atak USA na III Rzeszę z demokratycznie wybranym Hitlerem i NSDAP. Zatkało kakałło?
okanslig napisał/a:
Atak USA na III Rzeszę z demokratycznie wybranym Hitlerem i NSDAP. Zatkało kakałło?
a co się kurwa mieli przyłączyć do niego? zatkało kakao?
bo ktoś ci zatkał W kakao chyba że pisać nie potrafisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów