📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gdyby mnie tak upierdoliła to nawet bym nie miał czasu się zastanowić, z miejsca dostała by po cepie w obydwie skronie, może by chociaż zemdlała.
Oj kurwa, gdyby na mnie trafiła to miała by problem z rysopisem juz w 20. sekundzie nagrania. Pierdolona cwaniara. Odruchowo rozjebałbym jej ryj.
Huja jak tak Was ugryzie to nie można przyjebać bo wtedy przegryzie. Należy złapać za nos i wygiąć na hama do góyr, później wyjebać na ziemie przekopać i obsikać.
Dobrze z nim pojechała
@Evil_Overlord: to jest stary filmik. Gościu był szyty, pokazywali tę akcję w wiadomościach na całym świecie.
dobra do ruchania
Zamiana ról...baba ma większe jaja od chłopa...co się kurwa dzieje....
Za nos i oderwać ją od siebie, obrócić, podnieść spódnicę, wylać kufelek piwa w dupę by skóry nie zetrzeć i zerżnąć by wiedziała jak nie należy robić.
najbardziej wkurwiające jest to że ona go leje z pięści po ryju i się cieszy bo jest wychowana w przekonaniu że nikt jej nie uderzy bo jest kobietą - się kiedyś kurwa zdziwi
Szwaby mówią że Polacy to pijacy a sami urządzają sobie największy melanż na świecie czyli oktoberfest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów