Jak widać namordnik nie pomógł, a pitbull dał radę.
Jak widać namordnik nie pomógł, a pitbull dał radę.
Cały czas powtarzam wszystkie psy do lasu na drzewo.
Kto inaczej myśli ten pedał
Winni są właściciele nie psy ty pedofilu
Winni są właściciele nie psy ty pedofilu
A gdzie jest twój właściciel psie?
pewnie tusk
A gdzie jest twój właściciel psie?
pewnie tusk
Twój właściciel to twój ojciec który odwiedzał cię w nocy dlatego ty też tak jak on jesteś pedofilem
Twój właściciel to twój ojciec który odwiedzał cię w nocy dlatego ty też tak jak on jesteś pedofilem
Ja jebię...
Pierdolone ferie.
Jeszcze jebany chuj sobie poszedł jakby nigdy nic. Jebane zakompleksione tępe dresy, męczennicy ulicy, pokolenie JP100%, tępe chuje, które nawet psa nie potrafią ogarnąć, ale biorą najgroźniejsze rasy, byle się dowartościować. Jak ja tych odpadów społecznych kurwa nienawidzę. Jakby tak zrobił mojemu gówniakowi, to psu bym skręcił kark, a właścicielowi spuścił wpierdol... i być może też skręcił kark, a może tylko kawałek mordy odgryzł
Chuja byś zrobił rycerzyku internetowy
Ja jebię...
Pierdolone ferie.
Walenie konia to nie jebanie
Zostaw dziecko nie ruszaj tego
Walenie konia to nie jebanie
Zostaw dziecko nie ruszaj tego
Ut ante.
A po feriach do polskiego się przyłóż, nieuku.
A ty umyj ręce bo ci śmierdzą po waleniu konia smarku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów