📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przestańcie krytykować, że jakaś grupa wykorzystuje swoje przywileje. jak wsadzisz małpę do klatki, gdzie będą krzesła, to małpa nauczy się siedzieć, a jak zawiesisz jej liny, to będzie się po swojemu na nich bujać, a krzesłem przestanie się interesować.
i tak jest z czarnymi - cała społeczna i gospodarcza infrastruktura została zaprojektowana z inżynieryjna precyzją do tego, aby robili dokładnie to, co jest na tym filmie.
i tak jest z czarnymi - cała społeczna i gospodarcza infrastruktura została zaprojektowana z inżynieryjna precyzją do tego, aby robili dokładnie to, co jest na tym filmie.
Adiczek napisał/a:
ich wieszał
Lepiej strzelać. Szybciej, przyjemniej, bardziej widowiskowo, po amerykańsku a i śmierć fajna, jak z filmu - taki hołd dla czarnej społeczności.
Chyba wściekłe te czarnuchy. Zwierzęta zazwyczaj nie niszczą paśnika.
Oczywiście bez związku z tym, że Trump wygrał wybory i obejmuje prezydenturę.
Mam tylko nadzieję, że zaczną strzelać do tego ścierwa, bo będą takie same rozpierduchy jak przez te 4 lata poprzedniej kadencji Trumpa.
Oczywiście bez związku z tym, że Trump wygrał wybory i obejmuje prezydenturę.
Mam tylko nadzieję, że zaczną strzelać do tego ścierwa, bo będą takie same rozpierduchy jak przez te 4 lata poprzedniej kadencji Trumpa.
Ludzie to są jednak głupi. Sprowadzono czarnuchów do USA jako inwentarz i zamiast ich status zostawić jak jest, to bydlęta postawili na równi z ludźmi. Przecież te małpy nie nadają się do niczego innego jak łatwa i ciężka praca pod nadzorem i z wizją kary nad głową. Minęło tyle lat od czasów niewolnictwa i nadal nie potrafią się z asymilować, tworzą własne watahy, grupowo niszczą to co zachodnia cywilizacja wybudowała i zostało niejako im dane, co prawda część z tego budowana była czarnymi łapami, ale dlatego bo biały stał i wytłumaczył co i jak ma robić. Jedyny sens trzymania tego gówna to tylko w roli niewolnika. Lisy, dziki i sarny się odstrzeliwuje jeśli ich populacja staje się na tyle duża, że może zachwiać ekosystemem, a zwierzęta które okrzyknięto że to też ludzie mnożą się bez żadnej kontroli i wprowadzają jedynie zamęt.
I zawsze ta głupia czarna dziwka co skrzeczy jak stara somsiada....
Folur napisał/a:
@
co to kurwa jest za spęd odklejencow??
czemu ta pawianica tak jęczy?
Coś pojebałeś, chłopczyku. Odklejeńcy wyglądają tak:
Jebane nigery , w pizdu wszystkich do afryki wyjebac , dzieci nie dzieci , kobiety w ciazy. Jebac ich karaluchow
żmij napisał/a:
Coś pojebałeś, chłopczyku. Odklejeńcy wyglądają tak:
zabawne. obaj pracujecie dla tych samych podludzi. lesbian prostitutes lol
Mam nadzieję, że pewnego dnia w końcu odwiedzę Polskę i nie zobaczę ani jednej czarnoskórej osoby. To będą najlepsze wakacje ze wszystkich.
zn506 napisał/a:
Lepiej strzelać. Szybciej, przyjemniej, bardziej widowiskowo, po amerykańsku a i śmierć fajna, jak z filmu - taki hołd dla czarnej społeczności.
Ale niestety kula kosztuje,a na jednym sznurze bym milion sztuk załatwił,szkoda w nich tyle inwestować
Wycieczka szkolna 5 klasy podstawówki, biali stali się tak zjebani że boją się pierdolnąć 11 latka za źle zachowanie
@żmij
Gdyby KKK dalej działało to by te małpy miały trochę pokory. Przecież działalność KKK to była walka z przestępczością. Za mordowanie murzynów powinny być nagrody.
Gdyby KKK dalej działało to by te małpy miały trochę pokory. Przecież działalność KKK to była walka z przestępczością. Za mordowanie murzynów powinny być nagrody.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów