Końcówka trochę hard, więc napływowa młodzież z kwejka niech się przytuli do taty
Końcówka trochę hard, więc napływowa młodzież z kwejka niech się przytuli do taty
Właśnie do takich zdarzeń doprowadza prawicowa kapitalistyczna chciwość. Gdyby bogaci nie byli zachłanni, to ci biedni ludzi enie byliby zmuszeni do tego i zamordowani z zimną krwią dla kilku Pesos. Trzeba zniszczyć ta j***ną cywilizację.
Co ty pierdolisz? Kradniesz jestes robakiem musisz umrzeć... Byli gotowi dla papieru zabić... DO piachu i weź marksistowskie nauki wsadź sobie w dupę... Poczytaj lepiej jakąś książkę
Ola gringoWłaśnie do takich zdarzeń doprowadza prawicowa kapitalistyczna chciwość. Gdyby bogaci nie byli zachłanni, to ci biedni ludzi enie byliby zmuszeni do tego i zamordowani z zimną krwią dla kilku Pesos. Trzeba zniszczyć ta jebaną cywilizację.
Biedni ludzie. No kurwa na pewno. Jak by włożyli kasę wydaną na broń i siły w stworzenie swojej firmy, albo na pójście do pracy, to by żyli. Ale dla nich lepiej być gangsta, bo łatwiej, ćpasz/pijesz i wstajesz jak chcesz. No biedne chłopaki tak zamordowane. W południowej to wielu takich biednych, co tylko czasami zabiją z bezsilności niewinną osobę podczas napadu. Dziwne, że jak się im nie uda, to tłum ich linczuje. Pewno to te kapitalsty, tylko takie co pracują na siebie i rodzinę. W USA też mamy pełno biednych uciśnionych, królów socjalu i uczulonych na pracę. Teraz nawet jest moda u nich na zakupy bezgotówkowe. Podaj mi ustrój, w którym, władza nie żyje kosztem ludzi. Kapitalizm zły, bo jak ktoś ogarnięty, albo ciężko pracuje, to będzie żyć na poziomie, co powoduje ból komuchów. Bo oni mają, a ja nie. Chuj, że dupy nie ruszę. Mi się należy, bo każdy ma mieć równo.
z czego on strzelał że takie sito zrobił, w sumie mniejsza o to -zajebista robota, latać śmigłowcem i strzelać do złodziei
to mi wygląda na parę magazynków z M16, strzelone gdzieś z boku a nie z góry, nie jestem expertem, ale w śmigłowcu też mieli M16.
Właśnie do takich zdarzeń doprowadza prawicowa kapitalistyczna chciwość. Gdyby bogaci nie byli zachłanni, to ci biedni ludzi enie byliby zmuszeni do tego i zamordowani z zimną krwią dla kilku Pesos. Trzeba zniszczyć ta jebaną cywilizację.
A Ty wczoraj nie byłeś prawakiem przypadkiem ? Jakiś bipolar disorder masz ?
Chuj mi na imię.Właśnie do takich zdarzeń doprowadza prawicowa kapitalistyczna chciwość. Gdyby bogaci nie byli zachłanni, to ci biedni ludzi enie byliby zmuszeni do tego i zamordowani z zimną krwią dla kilku Pesos. Trzeba zniszczyć ta jebaną cywilizację.
Ale ty jesteś umysłowo ograniczony. Wypieprzaj do Afryki oskarku i tam buduj sobie komunizm. Porównaj sobie rozwój USA w latach 30-60 a rozwój ZSRR w tym czasie jak twoje słoneczko Stalin rządziło. Byś gówno ze smakiem żarł i zdychał na kolymie.
A Ty wczoraj nie byłeś prawakiem przypadkiem ? Jakiś bipolar disorder masz ?
Pewnie przeczytał dzieła Lenina i mu się w głowie poprzestawiało.
Właśnie do takich zdarzeń doprowadza prawicowa kapitalistyczna chciwość. Gdyby bogaci nie byli zachłanni, to ci biedni ludzi enie byliby zmuszeni do tego i zamordowani z zimną krwią dla kilku Pesos. Trzeba zniszczyć ta jebaną cywilizację.
No tak, lepiej jak wszyscy sa biedni u zdychają z głodu w komuniźmie.
Po co ktoś ma być bogaty skoro ustrój może być sprawiedliwy i wszyscy moga być jebanymi dziadami.
dawno nie czytałem tak głupiego pierdolenia ....
Głupie jak cała skrajna nazi-prawica
to mi wygląda na parę magazynków z M16, strzelone gdzieś z boku a nie z góry, nie jestem expertem, ale w śmigłowcu też mieli M16.
Tyś widział M16... To raczej coś w stylu H&K G3 albo FN FAL.
Po drugie, auto z trupami jest wyraźnie ostrzelane śrutem i breneką, pewnie już na ziemi im wytłumaczyli, że mają nie wysiadać.
dzięki bogatym ludziom masz gdzie pracować lewaku, gdyby nie oni to bys tynk ze ściany wpierdalał nieudasie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów